Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eximtur, vânzări de 50 mil. euro

Lucia Morariu, acţionar al agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una din cele mai mari de pe piaţa locală, spune că pentru acest an a bugetat afaceri mai mari cu 5%, după ce anul trecut a finalizat cu vânzări de 47 milioane de euro, potrivit zf.ro.
„Mizăm pe creşterea cererii pentru destinaţii interne, litoralul românesc, destinaţii balneare, dar şi pe vacanţele în Grecia, Spania şi cele exotice. Vom ajunge în acest an la vânzări de 50 de milioane de euro“, a spus Lucia Morariu pentru ZF. Ea apre-ciază că dacă bugetarii vor primi voucherele de vacanţă, promise de guvern, consumul de vacanţe va creşte, ceea ce se va resimţi şi în businessul agenţiilor de turism. Fiecare bugetar ar putea primi în vară un voucher de vacanţă de 1.450 de lei, potrivit unui proiect.
Anul trecut, ce¬rerea pentru litoralul românesc a crescut cu 40%, potrivit ei, în timp ce pentru va¬canţele în staţiunile balneare a fost mai mare cu 250%.
Eximtur mizează pe un mix de pachete, de la vacanţele în România la cele în destinaţii ca Grecia sau Spania, dar şi în destinaţii exotice precum Thailanda, Mexic, Maldive, Seychelles sau Republica Dominicană şi la vacanţele pe croaziere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Satu Mare: Un nou magazin Kaufland

Articolul următor

Nachbil, povestea reînvierii vinurilor de Beltiug

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share