Industrie Satu-Mare

Satu Mare: Un nou parc industrial, pe 17 ha

Un nou parc industrial se va deschide în comuna Vetiș, lângă Satu Mare, a anunțat primarul comunei Iuliu Ilyes. Locul dedicat atragerii de investitori va avea o suprafață de 17 ha și are avantajul faptului că va fi aproape de municipiul Satu Mare, loc de unde și-ar putea atrage o parte dintre personalul calificat.
„În şedinţa din 25 ianuarie a.c. consiliul local Vetiş şi-a dat acordul obţinerii titlului de “Parc industrial Renovatio” parcului situat pe Drumul Careiului nr.11 din localitatea Vetiş, la cererea SC Renovatio Logistic Parc SRL, în baza studiului de fezabilitate întocmit de SC Quest Partners SRL Bucureşti.
Parcul industrial se întinde pe o suprafață de ~17 ha, pe locul unei foste ferme ce a fost desfiinţată în anul 1999.
Prin obţinerea titlului de parc industrial se va obţine o scutire pe trei ani de la plata taxelor şi impozitelor pentru clădiri şi terenuri, dar se vor crea condiţiile pentru realizarea unor investiţii noi în dezvoltarea amplasamentului şi va creşte atractivitatea locaţiei pentru atragerea de noi investitori.”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei.

Related posts

CBRE aduce o fabrică de mașini de spălat în Hunedoara, cea mai importantă investiție greenfield din județ de după 1989, în valoare de 110 mil. euro

Stefana Muresan

Suedezii de la Autoliv, investiție de 6,5 milioane de euro într-o nouă hală în Brașov

Stefana Muresan

Creștere cu aproape 40% a traficului intern pe Aeroportul Satu Mare

redactia

Leave a Comment