Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Raiffeisen, o nouă ofertă pentru clienţii cu credite în franci

Raiffeisen Bank a venit cu o noua ofertă de conversie cu discount pentru clienţii cu credite în franci elvetieni. Oferta este adresată clienţilor cu un grad de îndatorare a familiei mai mare de 60%.
Raiffesien Bank a lansat o ofertă ce reduce datoria principală cu 25% din start şi are valabilitate 3 luni, până la 30 aprilie 2017. Clienţii vor beneficia de o dobândă fixă în primii cinci ani, iar pentru restul perioadei, dobânda va fi variabilă (ROBOR la 3 luni +3%), conform unui comunicat de presă.
Criteriile de acordare a acestei metode de conversie:
– credite în franci elveţieni cu garanţie imobiliară
– gradul de îndatorare a familiei (debitor/codebitor) depăşeşte 60%
– depunerea cererii de conversie până în 30 aprilie 2017
– să nu se înregistreze întârzieri mai mari de 90 de zile la data cererii
Titularul de credit care îndeplineşte aceste criterii poate suna la numărul de telefon gratuit (dedicat sprijinirii clienţilor cu probleme la plata ratelor) 0800.800.555, de luni până vineri în intervalul 9.00-20.00, pentru a fi programat într-una dintre agenţiile Raiffeisen Bank. Documentele necesare (care vor fi obţinute şi semnate în agenţiile băncii): cerere de conversie, acordul de verificare la Biroul de Credite şi ANAF.
Portofoliul de credite în franci elveţieni al băncii este de aproximativ 210 milioane euro, iar numărul de credite este de aproximativ 5.600. “Dintre acestea, peste 30% au fost restructurate până acum prin diferite metode, inclusiv conversii cu discount de principal”, a menţionat banca.
La finalul anului 2015, banca anunţă că are un portofoliu de 7.700 de credite în franci elveţieni, în valoare de 380 milioane euro. Banca dă un exemplu de calcul al ratelor. Astfel, la un credit actual de 50.000 de franci elveţieni, cu o scadenţă reziduală de 25 de ani, rata lunară este de 1.418 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Scriitor brașovean, milionar în străinătate

Articolul următor

Satu Mare contribuie la forța Electrolux

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share