Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă cursă Blue Air, Iași – Torino

Incepand din vara acestui an, reteaua de rute a Aeroportului International Iasi se extinde. Astfel, din 3 iunie 2017 iesenii, dar si locuitorii din intreaga zona a Moldovei vor putea calatori cu avionul la Torino. Noua cursa externa directa IASI-TORINO va deveni operabila gratie partenerului nostru Blue Air si va avea doua frecvente pe saptamana: martea si sambata. Zborul Iasi-Torino (si retur) va fi efectuat dupa urmatorul program:
Marti:
Iasi 10:55 – Torino 12:35
Torino 06:45 – Iasi 10:10
Sambata:
Iasi 06:45 – Torino 08:25
Torino 09:25 – Iasi 12:35
Decizia companiei Blue Air de a introduce noi destinatii in programul de zbor de la Iasi este o confirmare a eforturilor depuse de Aeroportul Iasi in vederea dezvoltarii portofoliului de rute. Noua cursa spre Italia completeaza „pachetul” de zboruri directe din capitala Moldovei, anuntate inca de anul trecut de Blue Air: Valencia, Berlin si Constanta, toate programate sa devina operabile din luna iunie 2017.
Blue Air
„Prin introducerea acestei noi rute, conectam doua dintre bazele noastre operationale. Iesenii vor putea beneficia atat de un zbor direct care Torino, dar si de conexiuni, mai departe, catre Palma de Mallorca, Sevilla, Alghero, Bari sau Catania. Blue Air isi mentine astfel angajamentul de a oferi oportunitati de calatorie variate, la preturi convenabile pentru ieseni, mentinand standardele ridicate in ceea ce priveste confortul si siguranta zborului,” a declarat Gheorghe Răcaru, Director General al companiei Blue Air.
„Faptul ca partenerul nostru de incredere Blue Air aduce noi rute la Iasi demonstreaza ca aeroportul nostru este in continuare o baza solida pentru investitiile incepute in urma cu doi ani de aceasta companie. Iar gama diversificata de rute (atat interne, cat si externe), deschise la
Iasi, de Blue Air, confirma inca o data ca Iasul are potential. Noua ruta Torino, anuntata astazi,
este importanta pentru comunitatea din Moldova, fiind o destinatie extrem de solicitata din punct de vedere etnic si turistic. Cu alte cuvinte, prin introducerea acestei noi rute, reusim sa raspundem unor nevoi diferite: sunt foarte multi oameni din zona noastra, care lucreaza in Italia, iar calatoria cu avionul faciliteaza reintregirea familiilor. Apoi, Torino este o destinatie
de vacanta apreciata. Nu putem vorbi de dezvoltare cu adevarat daca nu reusim sa realizam legaturi directe cu cat mai multe zone, daca nu cream diversitate, raspunzand astfel unor categorii socio-profesionale diferite. Conectarea Iasului cu o noua destinatie externa, prin partenerul nostru Blue Air, este o veste care ne bucura, semn ca se anunta un an promitator, mai ales ca aceeasi companie a anuntat inca de anul trecut zboruri directe din Iasi spre Valencia si Berlin. Suntem, de asemenea, optimisti ca, odata cu operarea noilor rute, Aeroportul Iasi va reusi sa proceseze in 2017 un numar de 1.200.000 de pasageri, ramanand astfel in topul aeroporturilor regionale din tara. Multumim, pe aceasta cale, companiei Blue Air pentru deschidere si suntem increzatori ca alaturi de partenerul nostru vom dezvolta planul nostru de extindere, prin infrastructura moderna si gama de servicii de care dispunem”, a declarat conducerea Aeroportului International Iasi.
Reamintim ca anul acesta, cu Blue Air, se poate zbura de la Aeroportul Iasi spre urmatoarele destinatii: PARIS (Beauvais), LONDRA (Luton), ROMA (Fiumicino), BARCELONA, BRUXELLES, KOLN (Bonn), VALENCIA (de la 1 iunie 2017), TORINO (din 3 iunie 2017), BERLIN (din 4 iunie 2017), BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, TIMISOARA, ORADEA si CONSTANTA (din 15 iunie 2017).
Aeroportul Iasi:
www.aeroport.ro
https://www.facebook.com/IASIairport/
Blue Air:
www.blueairweb.com
https://www.facebook.com/BlueAirSmartFlying/?fref=ts

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vrancart vinde acțiuni în valoare de 38,250 milioane de lei

Articolul următor

Proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești, accelerat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share