Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turism Felix- dividende de 2,8 miliane de lei

Compania hotelieră Turism Felix (TUFE), controlată de SIF Transilvania, le propune acţionarilor distribuirea de dividende în valoare de 2,8 milioane de lei, reprezentând 55% din profitul net al companiei din 2016, potrivit unui anunţ publicat pe bursă.
Astfel, compania convoacă pe 30 martie Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) pentru analiza situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile aferente exerciţiului financiar 2016 şi pentru repartizarea profitului net pe perioada menţionată.
“Compania intenţionează să distribuie acţionarilor 55% din profitul net pe 2016 sub formă de dividend brut, în valoare de 2,8 milioane de lei, iar restul de 45% (2,3 milioane de lei) pentru reinvestire. Preţul unui dividend brut este de 0,0058 lei pe acţiune.”, se specifică în anunţ.
Din 1995 până în prezent resursele naturale ale staţiunii Băile Felix sunt puse în valoare de către compania Turism Felix SA, care în ultimii ani a făcut investiţii masive în infrastructura de turism. Principalele atracţii gravitează în jurul apei termale, existând piscine, ştranduri, centre de performante de tratament și recuperare, centre SPA, hoteluri de la 5 stele până la 2 stele.
Sursa foto- Facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Braşov: Star East Pet, preluată de austriecii de la Alpla

Articolul următor

Conferinta PRIA Environment

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share