Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turism Felix- dividende de 2,8 miliane de lei

Compania hotelieră Turism Felix (TUFE), controlată de SIF Transilvania, le propune acţionarilor distribuirea de dividende în valoare de 2,8 milioane de lei, reprezentând 55% din profitul net al companiei din 2016, potrivit unui anunţ publicat pe bursă.
Astfel, compania convoacă pe 30 martie Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) pentru analiza situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile aferente exerciţiului financiar 2016 şi pentru repartizarea profitului net pe perioada menţionată.
“Compania intenţionează să distribuie acţionarilor 55% din profitul net pe 2016 sub formă de dividend brut, în valoare de 2,8 milioane de lei, iar restul de 45% (2,3 milioane de lei) pentru reinvestire. Preţul unui dividend brut este de 0,0058 lei pe acţiune.”, se specifică în anunţ.
Din 1995 până în prezent resursele naturale ale staţiunii Băile Felix sunt puse în valoare de către compania Turism Felix SA, care în ultimii ani a făcut investiţii masive în infrastructura de turism. Principalele atracţii gravitează în jurul apei termale, existând piscine, ştranduri, centre de performante de tratament și recuperare, centre SPA, hoteluri de la 5 stele până la 2 stele.
Sursa foto- Facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Braşov: Star East Pet, preluată de austriecii de la Alpla

Articolul următor

Conferinta PRIA Environment

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share