București Eveniment

Conferinta PRIA Environment

Daniel Constantin, Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului participă conferința PRIA Environment Conference, eveniment complex, cu teme extrem de importante și reprezentanți ai tuturor părților implicate în protecția mediului, în data de 8 februarie 2017, începând cu ora 9.30.
PRIA Environment Conference va găzdui autorități, reprezentanți de marcă ai mediului de business, ai autorităților și ai comunității științifice, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor naturale, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin gestionarea corectă a mediului. Totodată se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul mediului în România și alinierea la cerințele internaționale.
În cadrul conferinței PRIA Environment Conference veți beneficia de aflarea noutăților din domeniu, analize la un nivel înalt. Se va dezbate politica naţională în domeniul gestionării deşeurilor, managementul deșeurilor si transformare acestora și cum putem învăța din experiența altor țări.
Vom afla despre rezultatele orașelor din România și care se află pe locurile fruntașe.
De asemenea, vor fi abordate subiecte importante despre tratarea, epurarea și managementul resurselor de apă, reciclarea electronicelor și electrocasnicelor, prevenirea și controlul poluării mediului, deșeurile din ambalaje, metale și deșeuri periculoase.
Participă la conferința PRIA Environment Conference să analizăm împreună noutățile legislative cu impact asupra comunităților noastre, strategii și politici, precum și schimbările actuale, precum și impactul tehnologic asupra mediului. Află care sunt eforturile făcute de companii pentru un mediu mai curat.
Vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă (SNDD) a României – orizonturi 2020-2030; Managementul mediului și evaluări pentru dezvoltare durabilă în România; Politica naţională în domeniul gestionării deşeurilor. Managementul deșeurilor și transformarea acestora. Taxa pe tonă pentru deșeurile depozitate la gropile de gunoi. Cine o va suporta? Ce valoare are piața reciclării și cum putem încuraja industria verde? Ce procent de reciclare are România acum? Ce țintă avem în fiecare an? Care trebuie să fie aceasta pana în 2020? Cum se adaptează Bucureștiul cerințelor de mediu europene și mondiale? Dar celelalte orașe? Se poate construi o nouă instalație pentru tratarea și neutralizarea deșeurilor în Municipiul București? Care este situația depozitelor de deșeuri care deservesc Capitala? Ce orașe au rezultate mai bune? Cum se implică companiile în protecția mediului? Cum pot contribui companiile la educarea angajaților, dar și a cetățenilor în general, pentru respectarea normelor de mediu?
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-environment-conference/

Related posts

Desant clujean în curtea Ministerului Agriculturii: 40 de producători locali

Nora Dumitrescu

Sute de feluri de vin, expuse și degustate la a XIV-a ediție VINVEST

Stefana Muresan

Amadeus și Visa CyberSource își unesc forțele pentru a combate fraudele în industria de călătorii

Ligia Voro

Turkish Airlines Open 2017, jucat pe terenul Carya Golf Club pentru al doilea an consecutiv, câştigat de Justin Rose

Raluca Ursu

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania.

Ligia Voro

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

CFO Conference – eveniment online

Ionut Oprea

Jobful încheie un parteneriat strategic cu Microsoft România

Ionut Oprea

ROMANIAN AGRIBUSINESS CONFERENCE

Transilvania Business

Cupa Transilvania Post, concurs de schi pentru copii

Transilvania Business

Bolt are undă verde de la Ministerul Transporturilor să opereze la Cluj

Nora Dumitrescu

PropTech România organizează în București primul hackathon de real-estate din Europa

Stefana Muresan

”Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei

Stefana Muresan

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

Stefana Muresan

Hungary at MIPIM 2018, projects and investments

Ionut Oprea

Noul website al CNR-CME a fost lansat

Ligia Voro

Peste 500.000 mp se adaugă stocului de birouri din București în 2019 și în 2020

Ionut Oprea

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Ligia Voro

Cluj-Napoca va fi gazda celui mai important eveniment despre inovația urbană

Ionut Oprea

Designerii români de vestimentație expun la Londra

Ligia Voro

Globalworth, the largest corporate bond issue in the history of the Bucharest Stock Exchange

Ionut Oprea

Ariston Thermo Romania: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Papuc Irina

Agenda Startarium PitchDay 2018 – Pentru toți cei care sunt, aspiră să devină sau lucrează cu antreprenori

redactia

Campus 6, the new project of Skanska

Ionut Oprea

Leave a Comment