Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferinta PRIA Environment

Daniel Constantin, Vice-Prim Ministru și Ministru al Mediului participă conferința PRIA Environment Conference, eveniment complex, cu teme extrem de importante și reprezentanți ai tuturor părților implicate în protecția mediului, în data de 8 februarie 2017, începând cu ora 9.30.
PRIA Environment Conference va găzdui autorități, reprezentanți de marcă ai mediului de business, ai autorităților și ai comunității științifice, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor naturale, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin gestionarea corectă a mediului. Totodată se vor dezbate subiecte referitoare la dezvoltarea acestor interacțiuni complexe, care redefinesc viitorul mediului în România și alinierea la cerințele internaționale.
În cadrul conferinței PRIA Environment Conference veți beneficia de aflarea noutăților din domeniu, analize la un nivel înalt. Se va dezbate politica naţională în domeniul gestionării deşeurilor, managementul deșeurilor si transformare acestora și cum putem învăța din experiența altor țări.
Vom afla despre rezultatele orașelor din România și care se află pe locurile fruntașe.
De asemenea, vor fi abordate subiecte importante despre tratarea, epurarea și managementul resurselor de apă, reciclarea electronicelor și electrocasnicelor, prevenirea și controlul poluării mediului, deșeurile din ambalaje, metale și deșeuri periculoase.
Participă la conferința PRIA Environment Conference să analizăm împreună noutățile legislative cu impact asupra comunităților noastre, strategii și politici, precum și schimbările actuale, precum și impactul tehnologic asupra mediului. Află care sunt eforturile făcute de companii pentru un mediu mai curat.
Vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă (SNDD) a României – orizonturi 2020-2030; Managementul mediului și evaluări pentru dezvoltare durabilă în România; Politica naţională în domeniul gestionării deşeurilor. Managementul deșeurilor și transformarea acestora. Taxa pe tonă pentru deșeurile depozitate la gropile de gunoi. Cine o va suporta? Ce valoare are piața reciclării și cum putem încuraja industria verde? Ce procent de reciclare are România acum? Ce țintă avem în fiecare an? Care trebuie să fie aceasta pana în 2020? Cum se adaptează Bucureștiul cerințelor de mediu europene și mondiale? Dar celelalte orașe? Se poate construi o nouă instalație pentru tratarea și neutralizarea deșeurilor în Municipiul București? Care este situația depozitelor de deșeuri care deservesc Capitala? Ce orașe au rezultate mai bune? Cum se implică companiile în protecția mediului? Cum pot contribui companiile la educarea angajaților, dar și a cetățenilor în general, pentru respectarea normelor de mediu?
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-environment-conference/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turism Felix- dividende de 2,8 miliane de lei

Articolul următor

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share