București Eveniment

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței participă la conferința PRIA Competition, cel mai important eveniment dedicat concurenței, organizat în data de 28 Februarie 2017, începând cu ora 9,30, la hotel Hotel Sheraton, sala Platinum.
Concurența este un mecanism vital al economiei românești, Consiliul Concurenței având un rol foarte important pentru asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Astfel se încurajează eficiența şi inovația şi se reduc preturile. De asemenea, companiile sunt încurajate să ofere consumatorilor bunuri şi servicii în termenii cei mai favorabili.
În acest context, PRIA Conferences și Consiliul Concurenței vă invită, ca la fiecare început de an, să participați la primul eveniment complex și complet dedicat concurenței din fiecare an.
În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.
Focusul este în continuare asupra luptei împotriva cartelurilor, a abuzului de poziție dominantă a companiilor în sectorul lor de activitate, a fuziunilor și achizițiilor, a concurenței neloiale.
De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejați de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri , dar si persoanele fizice.
În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de noutăți legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Concurenţa – mecanism vital pentru buna funcționare a economiei noastre; Noutăți legislative în ceea ce privește concurența. Ce s-a modificat în decursul lui 2016 și ce modificări se preconizează pentru 2017?; Concurenţa în sectoarele esențiale ale economiei românești : bancar, asigurări, retail, energie, telecom, farma, auto, mediu etc.; Ajutoarele de stat – cum pot fi acordate acestea ? Care este rolul Consiliului Concurenței ?; Directiva europeană prin care consumatorii români ar putea fi despăgubiți mai repede, și care trebuia transpusă de statele membre până la finele lui 2016; Companii de stat – ce reglementări are Consiliul Concurenței în acest sens?; Concurența și achizițiile publice; Recomandări de bună practică; Directiva UE privind acțiunile în daună; Rolul consultanților pentru creșterea culturii concurențiale în mediul de afaceri; Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale ambasadelor și camerelor de comerț?
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-competition-2017/.

Related posts

Best of FMCG

Transilvania Business

International Media Forum 2017 se desfăşoară între 21-25 Mai în Antalya, Turcia

Raluca Ursu

IKEA își închide de astăzi magazinele fizice și trece pe online

Papuc Irina

CADASTER AND REAL-ESTATE REGISTRATION: NEW LEGISLATIVE CHANGES

redactia

Astra Vagoane Călători (Valer Blidar) va participa la licitaţia de tramvaie din Capitală

Stefana Muresan

CCIFER este încrezătoare că prezența franceză este solidă și încurajatoare

Ligia Voro

Deloitte și FintechOS, partenere în transformarea digitală a CEC Bank

Ligia Voro

The MIPIM Awards 2018 finalists

Ionut Oprea

Building Home Bucharest 2019

Stefana Muresan

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

redactia

Călin Biriş: de la buget la vânzări online

A. I.

Romania’s growth potential will continue to attract new real estate investors in 2020

Papuc Irina

Lanţul de farmacii Remedia, scos la vânzare, integral sau parțial. Prețul: începând cu 5 milioane de euro

Papuc Irina

CONTRACTOR Engineering & Construction

Transilvania Business

Dați 1 ban pentru pian!

REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM

APIA a finalizat analiza cererilor pentru ajutorul la motorină

Transilvania Business

Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

Ionut Oprea

Multinaționalele sunt supuse unor controale fiscale mai riguroase

Ligia Voro

IMM-urile din mediul rural sunt sprijinite de guvern

Transilvania Business

E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

redactia

„Infrastructura energetică în orașe”, simpozion marca AHK România

Stefana Muresan

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Stefana Muresan

„Tranzacțiile M&A, o perspectivă juridică și fiscală”

Papuc Irina

Leave a Comment