Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul internaţional Baia Mare se redeschide

Aeroportul internaţional Baia Mare va fi redeschis traficului aerian intern şi extern cel mai târziu la sfârşitul luni mai, a declarat, marţi, pentru Agerpres, directorul instituţiei, Dorin Buda.
Finanţarea obţinută prin amendamentul depus de deputaţii Gheorghe Şimon şi Sorin Bota prin care se alocă aeroportului suma de 15 milioane de lei, duce la terminarea lucrărilor în curs, plata unor facturi către diversele firme care execută lucrările de modernizare a pistei. ”La felul cum evoluează lucrările, cred până la sfârşitul lunii martie se încheie o parte din lucrări şi apoi se trece la montarea şi calibrarea echipamentelor de dirijare pentru aeronave. Dacă totul decurge în parametrii optimi, sfârşitul lunii mai înseamnă redeschiderea zborurilor interne şi externe”, a spus Dorin Buda pentru Agerpres.
Directorul Aeroportului internaţional Baia Mare, Dorin Buda a mai spus că se poartă negocieri cu două companii aeriene low cost, însă în urma discuţiilor contractul de operare va fi oferit doar unei singure companii. Din Baia Mare se vor asigura legături directe spre Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona şi Madrid. Zborurile interne pe conexiunea Baia Mare-Bucureşti, cu două curse zilnice, vor fi operate de compania Tarom, dar pe lângă operatorul naţional ar mai putea să fie şi o companie low cost.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grindeanu, mesaj de stabilitate investitorilor

Articolul următor

Clujenii de la Zipper Services, nou contract cu Electrica Furnizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Hexing, investiție la Timișoara

Hexing Technologies Europe SRL, o filială a grupului chinez Hexing, va inaugura o fabrică în Timișoara I Industrial…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share