Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Zipper Services, nou contract cu Electrica Furnizare

Zipper Services va furniza Electrica Frunizare servicii de distribuire a corespondenței și a coletelor și de arhivare computerizată a documentelor rezultate după distribuirea preavizelor de deconectare în următorii doi ani, potrivit profit.ro.
Contractul a fost estimat la 99,519 milioane de lei, fără TVA, și a fost atribuit pentru suma de 99,504 milioane de lei, fără TVA.
Anterior, aceste servicii au fost furnizate de Zipper Services SRL Cluj-Napoca, care a câștigat o licitație în decembrie 2014 pentru suma de 100,5 milioane de lei, fără TVA.
Electrica Furnizare SA este filială a grupului Electrica, fiind cel mai important furnizor național de energie electrică, cu o cotă de piață de 22%.
Societatea Electrica Furnizare SA funcționează în forma actuală de organizare din anul 2011, când cele trei filiale de furnizare aparținând Grupului Electrica (Transilvania Nord, Transilvania Sud și Muntenia Nord) au fuzionat.
Electrica, companie care deține trei din cele opt distribuții regionale de electricitate din România, a fost privatizată pe bursă în 2014. Statul mai deține, prin Ministerul Energiei, 48,8% din acțiunile companiei, fiind cel mai mare acționar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul internaţional Baia Mare se redeschide

Articolul următor

Automotive Logistics Summit reuneste profesionistii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share