Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Arad contactează peste 400 de companii aeriene

Peste 400 de companii aeriene din Europa sunt contactate de către Consiliul Judeţean Arad, pentru a le convinge să opereze pe Aeroportul Internaţional Arad, extins şi modernizat anul trecut cu două milioane de euro.
Conducerea Consiliului Judeţean Arad a anunţat, miercuri, că a început o campanie fără precedent prin care contactează peste 400 de companii aeriene din Europa pentru a le prezenta Aeroportul Internaţional Arad şi pentru a le convinge să includă aeroportul din Arad în programul lor operaţional.
Companiilor le este prezentat judeţul Arad, municipiul şi Aeroportul Internaţional Arad.
Mai mult, companiile vor fi abordate şi în mod direct de Consiliul Judeţean Arad, la târgurile internaţionale de profil.
“Una dintre preocupările noastre principale este ca Aeroportul să intre într-un circuit internaţional. Mizăm foarte mult pe turism şi pe contribuţia pe care o poate avea la dezvoltarea Aradului. Ne implicăm direct de la Consiliul Judeţean, fiindcă înţelegem că aşteptările arădenilor sunt mari şi justificate. Am avut discuţii cu managerul Aeroportului şi i-am solicitat să participăm la târgurile internaţionale de profil, iar noi vom asigura suportul logistic necesar. Mergem, împreună cu cei de la Aeroport, în întâmpinarea potenţialilor parteneri”, arată vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici, într-un comunicat de presă.
Potrivit Claudiei Boghicevici, autorităţile îşi doresc ca Aeroportul Internaţional Arad să fie inclus într-un calendar al curselor de linie, dar sunt interesate şi de zborurile tip charter şi low-cost.
Aeroportul Arad a fost extins şi modernizat cu două milioane de euro, inaugurarea noilor facilităţi fiind făcută în aprilie 2016.
Din vara acestui an, Aeroportul Internaţional Arad va avea curse charter spre Antalya, câte un zbor pe săptămână.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BRD, profit de peste 728 de milioane lei in 2016

Articolul următor

Cluj - Vitacom vrea afaceri în creştere cu 20%

Citește și:
Citeste mai mult

Sold out la deschiderea TIFF

“Confort nordic” (regia Hafsteinn Gunnar Sigurosson, Islanda / Germania / Anglia) este prima dintre peliculele proiectate cu casa…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share