Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la Reiff, fabrică la Săcele

Germanii de la Reiff Elastomertechnik, o companie care face parte din grupul Reiff, vor deschide o fabrică la Săcele la mijlocul acestui an. Compania, care produce sisteme inteligente de etanșare și izolare, va angaja 100 de persoane, suprafața de producție urmând să fie de circa 2.500 de metri pătrați, potrivit bizbrasov.ro.
„Cu capacitatea noastră de producție din Europa de Est vom fi mai aproape de clienții noștri”, spune Jan Beutnagel, CEO-ul Reiff Group. Compania avea deja furnizori de subansambluri pe piața din Europa de Est. „Prin urmare, era firesc să căutăm să ne deschidem o locație în zona centrală a Europei de Est, pentru a scurta lanțul de aprovizionare, pentru a îmbunătăți timpii de răspuns și pentru a reduce costurile”, a explicat Beutnagel, pentru sursa citată.
Grupul Reiff a fost înființat în 1910, fiind o afacere de familie. Grupul are peste 1.600 de angajați în 20 de companii și este prezent în peste 80 de locații, în Germania, Polonia, Luxemburg, Belgia, dar și în China.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Acţiunile BT urcă la 2,5 lei

Articolul următor

Oradea: Spitalul Pelican Oradea se extinde

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share