Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Antares, cifră de afaceri de 9,2 mil. euro

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, a finalizat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 9,2 mil. euro şi cu o creştere de peste 10% a producţiei, faţă de anul anterior, potrivit zf.ro.
Compania produce în fabrica din Cluj-Napoca diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru con¬ferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.
Producătorul de scaune Antares derulează în prezent o investiţie de 800.000 de euro, susţinută din fonduri proprii, pentru construirea unei noi fabrici, în localitatea Remetea, din judeţul Harghita, unde într-o primă fază vor fi angajaţi 20-25 de oameni. Investiţia va permite creşterea capacităţii de producţie a companiei, dar şi extinderea gamei de scaune.
Potrivit sursei citate, anul trecut, capaci¬ta¬tea de producţie a fabricii Antares de la Cluj-Napoca era de 2.500 de scaune sim¬ple şi 150-180 de fotolii directoriale pe zi. Compania deţine magazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, des¬f㬺u¬rând şi activităţi la export, în principal către firmele membre ale grupului Antares. Compania a ajuns în prezent la 138 de angajaţi. Acţionarii Antares România sunt Antares din Cehia cu 90% din acţiuni şi directorul general Laczko Csaba, cu 10% din titluri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alba: Apulum a trecut de 29 mil. euro

Articolul următor

Cât câştigă un deputat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share