Cluj Eveniment

Campioana Ana-Maria Brânză vine la The Woman

Ana-Maria Brânză, Camelia Șucu sau Gabriela Szabó sunt printre speakerii naționali și internaționali care vor participa între 14-15 martie la cea mai importantă Conferință de Leadership Feminin din România, The Woman ce va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei lider. Profesioniste în domeniile lor, cu rezultate remarcabile la nivel mondial, femeile lider prezente la eveniment au reuşit pas cu pas să treacă peste greutăți și au demonstrat că este posibil să ai succes pornind de jos.
Afis The Woman 2017
Performanță la nivel mondial – secretele succesului
Ana-Maria Brânză, Campioana Olimpică la Spadă, vine la conferinţa de la Cluj-Napoca, The Woman, între 14 – 15 martie pentru a discuta cu femeile de afaceri despre ambiție și perseverență. Campioana olimpică și-a câștigat un loc valoros în sportul românesc de performanță și în inimile românilor.
„Nu e nimic mai periculos pentru un sportiv de performanţă decât automulţumirea făţişă”, menţionează Ana-Maria Brânză. Românca a fost declarată cea mai bună spadasină din lume timp de trei sezoane consecutive. Prima medalie de aur la juniori a câștigat-o în 2001, la Gdansk, Polonia, iar de atunci are în palmares medalii naționale, europene, mondiale şi două medalii olimpice, fiind declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009 și 2012–2013. Din anul 2007, Ana-Maria Brânză este Maestru Emerit al Sportului.
În cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman, Ana-Maria Brânză se alătură panelului de debate împreună cu speakeri de renume la nivel internațional și național. Evenimentul include în cele două zile prezentări, dezbateri, workshopuri sau sesiuni de masterclass pe tematica „Educația, puterea care schimbă lumea!”
Rețeta succesului în afaceri cu antreprenori de renume
Camelia Sucu Speaker The Woman 2017
Despre rolul femeii în business și sacrificiile succesului va discuta cu participantele și Camelia Șucu, fondatoarea business-uri recunoscute național în domenii în care s-a reinventat de fiecare dată. „Nu e ușor să îți convingi echipa să creadă în tine din tot sufletul, dar dacă reușești asta, puterea ți se înzecește”, spune Camelia, Strategic Partner, ClassIN.
Deși viziunea și pasiunea sunt esențiale în orice business, rezultatele trebuie să se regăsească și în cifre. ClassIN este business-ul full-service, care oferă atât servicii de consultanță, obiecte de design și decorare, dar și accesorii. Conceptul ClassIN a fost lansat recent pe piață și își propune să fie mai mult decât un showroom, ci o platformă de parteneriat strategic în industria designerilor și decoratorilor.
Camelia Șucu se preocupă totodată de promovarea unui stil de viață sănătos și autentic prin crearea business-urilor românești precum: Iconic Health sau Piața de Gros Abundia.
Din rigorile armatei israliene până la libertatea machiajelor profesioniste
Einat Dan Speaker The Woman 2017
În cadrul The Woman, participă femei lider în diferite domenii de activitate, de la make-up artiști până la jurnaliști, care au reușit să inspire și să își atingă obiectivele. Din rigorile armatei israeliene până la libertatea machiajelor profesioniste, Einat Dan, Make-up Artist international, s-a făcut remarcată prin originalitatea cu care abordează orice machiaj. Cu un portofoliu care include nume precum Tommy Hilfiger, Fendi, Valentino, Vivienne Westwood sau Jean Paul Gaultier, Einat Dan vine la The Woman să ofere secretele carierei de succes.
Printre speakerii internaționali care vor fi prezenți pe scena The Woman se numără și Eleanor Tabi Haller-Jorden (Președinte & CEO, The Paradigm Forum), Ella Björns (Global Keynote Speaker&Consultant) și Melissa Sterry (Fondator, Bionic City) care vor susține prezentări despre limitele educației, rolul companiilor în a schimba comunități sau importanța leadershipului.
Karina Ochis (CEO & Brand Master, KO by Karina Ochis), Lucia Ciuca (Managing Director, Quantum Data Science), Elena-Maria Gheorghiu (Co-founder, OvidiuRO), Ludwik Sobolewski (CEO, Bucharest Stock Exchange), Mirela Bucovicean (Founder, Molecule F), Daniela Palade Teodorescu (Editor in Chief, Avantaje), Monica Eugeniu (Managing Director, ‘learning about’®), Sonia Nechifor (Managing Partner Communication ON) sau Stela Toderașcu (Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova) sunt printre speakerii prezenți la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va fi moderat de Dragoș Bucurenci, Communication Strategist & Public Speaking la Khastalia Consulting.
Ediția din acest an a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Început în anul 2012, evenimentul se bucură de un real succes și a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Tematica „Educaţia, puterea de a schimba lumea” are rolul de a promova impactul pe care educația îl joacă în dezvoltarea comunităților și dezvoltarea liderilor. În acest an, The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.
Companiile care au înțeles importanța educației în dezvoltarea comunităților și care sprijină evenimentul se numără:
Powered by: Raiffeisen Bank
Gold Partner: Carrefour
Silver Partner: Aegon
Sponsor: AVON
Partners: KO by Karina Ochis, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Eleganței, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote,
Official Coffee: Meron
Official Car: RMB, She’s Mercedes
Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi, Tokyo, Magnolia.ro, Silver Business Center
Redactat de Mihai Cistelican
___________________________________________________________________________
Persoană de contact:
Mădălina Hodorog, Project Manager Libero Events
Tel: 0741 401 399/0773 392 397
Email: madalina@liberoevents.ro
Facebook (fotografii și video): facebook.com/TheWomanRo/

Related posts

După preluarea Bancpost, Banca Transilvania, la un pas de prima poziție

Stefana Muresan

D'Imago lansează volumul "Capitalism luminat: Eliberarea spiritului eroic al afacerilor"

Ligia Voro

NRCC Dutch evening in Cluj

Ionut Oprea

Clusterele, noul motor al stabilității economice în lume

Stefana Muresan

Mega Image, în cadrul Platinia Shopping Center

Stefana Muresan

Omul de afaceri Horia Ciorcilă a cumpărat Hotelul Sport cu 3,65 de milioane de euro

redactia

15 milioane de euro pentru RNDR

Transilvania Business

CJ | Creșterea de 12% a traficului aerian pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

redactia

Swantje Kortemeyer: “Avem nevoie de o autostradă peste Carpați”

redactia

Clujana iese din insolvenţă şi deschide opt noi magazine

redactia

Daikin România își menține poziția de lider al pieței HVAC

Ligia Voro

Yardi recrutează 150 de persoane

Stefana Muresan

Best of FMCG

Transilvania Business

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Ionut Oprea

Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj anunță reluarea zborurilor către Viena

Stefana Muresan

Business Networking Party la Iasi

Ionut Oprea

Prival va strânge deșeurile din Turda cu autospeciale Ford

Nora Dumitrescu

Business rEvolution: Cum contribuie digitalizarea la dezvoltarea afacerilor.

Ionut Oprea

Bosch a investit 7 milioane de euro într-o şcoală duală în Cluj

Stefana Muresan

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016, speakeri și fermieri

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA: Investiții strategice în centrul țării

Ligia Voro

Clujul, liderul locuinţelor scumpe

Stefana Muresan

Povești despre schimbare: Irina Rimes și Dite Dinesz vin la Cluj-Napoca

redactia

Leave a Comment