Cluj Eveniment

Campioana Ana-Maria Brânză vine la The Woman

Ana-Maria Brânză, Camelia Șucu sau Gabriela Szabó sunt printre speakerii naționali și internaționali care vor participa între 14-15 martie la cea mai importantă Conferință de Leadership Feminin din România, The Woman ce va reuni la Cluj-Napoca peste 500 femei lider. Profesioniste în domeniile lor, cu rezultate remarcabile la nivel mondial, femeile lider prezente la eveniment au reuşit pas cu pas să treacă peste greutăți și au demonstrat că este posibil să ai succes pornind de jos.
Afis The Woman 2017
Performanță la nivel mondial – secretele succesului
Ana-Maria Brânză, Campioana Olimpică la Spadă, vine la conferinţa de la Cluj-Napoca, The Woman, între 14 – 15 martie pentru a discuta cu femeile de afaceri despre ambiție și perseverență. Campioana olimpică și-a câștigat un loc valoros în sportul românesc de performanță și în inimile românilor.
„Nu e nimic mai periculos pentru un sportiv de performanţă decât automulţumirea făţişă”, menţionează Ana-Maria Brânză. Românca a fost declarată cea mai bună spadasină din lume timp de trei sezoane consecutive. Prima medalie de aur la juniori a câștigat-o în 2001, la Gdansk, Polonia, iar de atunci are în palmares medalii naționale, europene, mondiale şi două medalii olimpice, fiind declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009 și 2012–2013. Din anul 2007, Ana-Maria Brânză este Maestru Emerit al Sportului.
În cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman, Ana-Maria Brânză se alătură panelului de debate împreună cu speakeri de renume la nivel internațional și național. Evenimentul include în cele două zile prezentări, dezbateri, workshopuri sau sesiuni de masterclass pe tematica „Educația, puterea care schimbă lumea!”
Rețeta succesului în afaceri cu antreprenori de renume
Camelia Sucu Speaker The Woman 2017
Despre rolul femeii în business și sacrificiile succesului va discuta cu participantele și Camelia Șucu, fondatoarea business-uri recunoscute național în domenii în care s-a reinventat de fiecare dată. „Nu e ușor să îți convingi echipa să creadă în tine din tot sufletul, dar dacă reușești asta, puterea ți se înzecește”, spune Camelia, Strategic Partner, ClassIN.
Deși viziunea și pasiunea sunt esențiale în orice business, rezultatele trebuie să se regăsească și în cifre. ClassIN este business-ul full-service, care oferă atât servicii de consultanță, obiecte de design și decorare, dar și accesorii. Conceptul ClassIN a fost lansat recent pe piață și își propune să fie mai mult decât un showroom, ci o platformă de parteneriat strategic în industria designerilor și decoratorilor.
Camelia Șucu se preocupă totodată de promovarea unui stil de viață sănătos și autentic prin crearea business-urilor românești precum: Iconic Health sau Piața de Gros Abundia.
Din rigorile armatei israliene până la libertatea machiajelor profesioniste
Einat Dan Speaker The Woman 2017
În cadrul The Woman, participă femei lider în diferite domenii de activitate, de la make-up artiști până la jurnaliști, care au reușit să inspire și să își atingă obiectivele. Din rigorile armatei israeliene până la libertatea machiajelor profesioniste, Einat Dan, Make-up Artist international, s-a făcut remarcată prin originalitatea cu care abordează orice machiaj. Cu un portofoliu care include nume precum Tommy Hilfiger, Fendi, Valentino, Vivienne Westwood sau Jean Paul Gaultier, Einat Dan vine la The Woman să ofere secretele carierei de succes.
Printre speakerii internaționali care vor fi prezenți pe scena The Woman se numără și Eleanor Tabi Haller-Jorden (Președinte & CEO, The Paradigm Forum), Ella Björns (Global Keynote Speaker&Consultant) și Melissa Sterry (Fondator, Bionic City) care vor susține prezentări despre limitele educației, rolul companiilor în a schimba comunități sau importanța leadershipului.
Karina Ochis (CEO & Brand Master, KO by Karina Ochis), Lucia Ciuca (Managing Director, Quantum Data Science), Elena-Maria Gheorghiu (Co-founder, OvidiuRO), Ludwik Sobolewski (CEO, Bucharest Stock Exchange), Mirela Bucovicean (Founder, Molecule F), Daniela Palade Teodorescu (Editor in Chief, Avantaje), Monica Eugeniu (Managing Director, ‘learning about’®), Sonia Nechifor (Managing Partner Communication ON) sau Stela Toderașcu (Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova) sunt printre speakerii prezenți la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va fi moderat de Dragoș Bucurenci, Communication Strategist & Public Speaking la Khastalia Consulting.
Ediția din acest an a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Început în anul 2012, evenimentul se bucură de un real succes și a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Tematica „Educaţia, puterea de a schimba lumea” are rolul de a promova impactul pe care educația îl joacă în dezvoltarea comunităților și dezvoltarea liderilor. În acest an, The Woman a creat revista digitală The Woman.ro, iar în cadrul ediției curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.
Companiile care au înțeles importanța educației în dezvoltarea comunităților și care sprijină evenimentul se numără:
Powered by: Raiffeisen Bank
Gold Partner: Carrefour
Silver Partner: Aegon
Sponsor: AVON
Partners: KO by Karina Ochis, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Eleganței, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote,
Official Coffee: Meron
Official Car: RMB, She’s Mercedes
Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi, Tokyo, Magnolia.ro, Silver Business Center
Redactat de Mihai Cistelican
___________________________________________________________________________
Persoană de contact:
Mădălina Hodorog, Project Manager Libero Events
Tel: 0741 401 399/0773 392 397
Email: madalina@liberoevents.ro
Facebook (fotografii și video): facebook.com/TheWomanRo/

Related posts

Tax & Finance Forum se mută în online! Aflați totul despre noul context legislativ și fiscal pe 17-18 iunie 2020

Papuc Irina

Cum ne adaptam afacerea la un viitor incert? Un nou webinar din seria RETHINK STRATEGY: 10 iunie, ora 14:00

Papuc Irina

Delicatesele Transilvaniei, magnet pentru turiștii străini

Ligia Voro

IMWorld inaugureaza o noua scena: Security Stage

Nicolae Pop

Femeia lider va fi premiată la Cluj-Napoca

Transilvania Business

Bancomatul care nu mai “înghite” carduri, instalat de BT

Nora Dumitrescu

Belgian Week 2018: networking & new projects

Ionut Oprea

Baby Boom Show ajunge la Brasov, 3 – 5 noiembrie 2017, Brasov Business Park

Stefana Muresan

11even Experiences Oradea va avea loc online, pe toată durata lunii decembrie

Traian Dan

Industria IT, alături de Primărie în implementarea Strategiei pentru Cluj-Napoca, un oraş inteligent

Stefana Muresan

Travel Smart Forum Cluj 2017. Marketing și travel la un loc

Tirdea Ionut

Desant german în Transilvania. “Aici se face adevăratul business”

redactia

Austriecii de la Voestalpine au activat o fabrică la Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

BusinessMark organizează evenimentul CSR OVERVIEW 2018

redactia

Conferința Linked Culture 2019 – Management și Marketing cultural

Stefana Muresan

Cluj: Tommy Hilfiger redeschide magazinul din Iulius Mall într-un nou concept

Stefana Muresan

Cinci ofertanți pentru legarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

Nora Dumitrescu

Gala PRIA Women in Agriculture: 22 martie 2018

Stefana Muresan

Primii speakeri la ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

Regiunea Turda – Câmpia Turzii primește 155 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată

Stefana Muresan

Târgul de Cariere Cluj revine cu o ediție specială

redactia

Patru confederaţii patronale est-europene au semnat un acord de cooperare, la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW 2017: PASIUNEA PENTRU ECHITAŢIE, REGĂSIREA ELEGANŢEI EVENIMENTUL IDEAL PENTRU A PETRECE UN WEEKEND MEMORABIL

Raluca Ursu

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

Leave a Comment