Cluj Eveniment

HR Summit: Top 3 motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o companie

Fiecare specialist în resurse umane se bucură atunci când a reuşit să-l selecteze pe cel mai bun candidat într-un post. Un moment mai puţin plăcut este acela în care un angajat alege să demisioneze. Conform studiului realizat de HR Summit împreună cu Târgul de Cariere, principalele motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o companie se numără salariul, schimbarea domiciliului sau plafonarea.
Temele discutate de către profesioniştii din domeniu în cadrul conferinţei de Resurse Umane HR Summit din Cluj-Napoca, vor cuprinde soluţii pentru angajatori astfel încât să treacă mai uşor peste perioadele instabile, din ce în ce mai dese în ziua de astăzi. O astfel de temă vizează atât angajatorii cât și angajații.
Speakeri cu experienţă de zeci de ani în management şi HR vin la conferinţa HR Summit de la Cluj – Napoca, desfăşurată în perioada 29 – 30 martie, la Impact Hub, pentru a dezbate alături de peste 200 de participanţi ultimele tendinţe din procesul recrutării.
Astfel, la cea mai importrantă platformă regională de întâlnire a celor care activează în industria HR şi management – HR Summit, vor fi prezenţi Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK), Viorel Jigman, Manager Cloud Learning Product și Director Departament Dezvoltare AeL în cadrul SIVECO România, Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events. Cei trei vin la HR Summit, Conferinţa de resurse umane care aduce împreună în fiecare an specialişti în HR şi manageri de top, ce se va desfăşura la Impact Hub pentru două zile, în 29 şi 30 martie.
Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK)
Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK) este profesionistă în domeniul HR, cu 12 ani de experienţă în resurse umane. Şi-a dobândit experienţa în identificare talentelor atât în companii multinaţionale, cât şi în companii medii. Daniela este certificată ca lider în resurse umane la HRPA (Asociaţia Profesioniştilor din Resurse Umane) din Ontario, Canada, membru asociat în cadrul Profesioniştilor din Resurse Umane UK, având o certificare de Project Management.
Viorel Jigman, Manager Cloud Learning Product +Öi Director Departament Dezvoltare AeL +«n cadrul SIVECO
Viorel Jigman este Manager Cloud Learning Product și Director Departament Dezvoltare AeL în cadrul SIVECO România, compania care dezvoltă și exportă produse software și proiecte de consultanță în cadrul Comunității Europene, în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și spațiul CSI. Viorel are peste 13 ani de experiență în domeniul eLearning, unde a fost implicat în calitate de inginer tehnic si trainer, Call-Center Supervisor, Business Analyst și Project Manager.
Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events
Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events, organizează evenimente în domeniul corporate despre public speaking, leadership, start-up, persuasiune şi influenţa în social media. În acest moment oferă consultanţă în business. A studiat la UBB Cluj ştiinţele sociale, are o specializare la Universitatea din Essex din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi şi-a obţinut teza de doctorat în sociologie.
Networking și noutatea în tehnologiile HR
HR Summit are în structura sa și o zonă expoziţională, componentă dedicată furnizorilor de servicii şi produse necesare activităţii de resurse umane. Acest spaţiu permite expozanţilor să intre în contact direct cu publicul ţintă, iar participanţilor le oferă ocazia să rămână conectaţi cu tehnologia HR. “Difficult times? SuperHeRoes are here!” este tema centrală a celei de-a 12 ediţii a HR Summit. “O să vorbim despre următoarele modele în domeniu, dar şi despre implementarea recunoaşterii şi a oportunităţilor. Peste 15 super «eroi» din HR o să-şi împărtăşească cunoştinţele strategice şi îi vor ajuta participanţi să înţeleagă din experienţa lor”, au declarat organizatorii evenimentului, reprezentanţii Libero Events.
Cifrele vorbesc: 11 ediţii, 1000 de participanţi, 600 de companii
Începând din anul 2013 conferinţa HR Summit a avut 11 ediţii de succes cu peste 1000 de participanţi din mai mult de 600 de companii, impunându-se ca cel mai important eveniment regional dedicat industriei HR şi Managementului.
Evenimentul este organizat de Libero Events, agenția de evenimente și PR, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri precum The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.
Eveniment susținut de: Popovici Nitu Stoica şi Asociaţii, Siveco România, Max Relax, Noerr, Chic Ville, Euro GSM, Black Card Events.
_________________________________
Persoana de contact: Bianca Tritean
E-mail: bianca@liberoevents.ro
Tel: 004 0773 392 398

Related posts

Polonezii de la Impro, cu fabrici la Timişoara şi Cluj, estimează afaceri de 90 mil. lei, dublu faţă de 2017

redactia

General Construct, proiect de 500 de apartamente la Cluj

Nora Dumitrescu

Noutăți în managementul eficient al lanțului de aprovizionare la Supply Chain & Logistics Forum & Expo, Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Proiect Sudium Green pentru plantarea a 10.000 de arbori în Cluj Napoca

Ionel Albu

Petroliștii de la MOL finanțează Universitatea Babeș-Bolyai

Nora Dumitrescu

Misiune economica austriaca la Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

Alianţa Vestului – Autostrada Transilvania, Autostrada Timişoara – Belgrad, tren de mare viteză între cele patru oraşe, finalizarea centurilor, dezvoltarea aeroporturilor, atragerea de fonduri europene

redactia

CNAIR deschide traficul pe loturile 3 si 4 ale autostrazii Sebeş-Turda!

Stefana Muresan

Curs postuniversitar de eficienta energetică, la UTCN

Transilvania Business

15 milioane de euro pentru RNDR

Transilvania Business

Aliz Kosza şi dimensiunile echilibrului în leadership

redactia

CLUJ: NRCC ECONOMIC OUTLOOK BY ING

Ionut Oprea

Piața muncii la Cluj: vor să ajungă IT-iști pornind de la zero

Nora Dumitrescu

Techsylvania aduce în premieră în România oameni-cheie din companii precum Nike, BBC, Go-Jek și Softbank Vision Fund

Stefana Muresan

Rețeaua de Sănătate Regina Maria – burse pentru doi viitori asistenți medicali

redactia

Transelectrica, cinci lucrări de investiţii de aproape 100 de milioane de lei

Stefana Muresan

CNR-CME, Electrica și ANRE, conferință despre energii din surse renegerabile

Ligia Voro

~Video 1

80 de burse în valoare de peste 51.000 de euro la cursuri online pentru absolvenții de la BAC care nu au luat 10

Stefana Muresan

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

redactia

Aeroporturile din Europa, în audiență la Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

Campanie Meat & Milk: Focus pe Tehnologie

ACI Cluj, cifră de afaceri cu 40% mai mare în 2016 și lucrări contractate de 40 mil. de euro în 2017

Stefana Muresan

Salina Turda, locul doi în Topul Național al Firmelor, cu afaceri de 14 milioane de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment