Cluj Eveniment

HR Summit: Top 3 motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o companie

Fiecare specialist în resurse umane se bucură atunci când a reuşit să-l selecteze pe cel mai bun candidat într-un post. Un moment mai puţin plăcut este acela în care un angajat alege să demisioneze. Conform studiului realizat de HR Summit împreună cu Târgul de Cariere, principalele motive pentru care un angajat alege să plece dintr-o companie se numără salariul, schimbarea domiciliului sau plafonarea.
Temele discutate de către profesioniştii din domeniu în cadrul conferinţei de Resurse Umane HR Summit din Cluj-Napoca, vor cuprinde soluţii pentru angajatori astfel încât să treacă mai uşor peste perioadele instabile, din ce în ce mai dese în ziua de astăzi. O astfel de temă vizează atât angajatorii cât și angajații.
Speakeri cu experienţă de zeci de ani în management şi HR vin la conferinţa HR Summit de la Cluj – Napoca, desfăşurată în perioada 29 – 30 martie, la Impact Hub, pentru a dezbate alături de peste 200 de participanţi ultimele tendinţe din procesul recrutării.
Astfel, la cea mai importrantă platformă regională de întâlnire a celor care activează în industria HR şi management – HR Summit, vor fi prezenţi Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK), Viorel Jigman, Manager Cloud Learning Product și Director Departament Dezvoltare AeL în cadrul SIVECO România, Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events. Cei trei vin la HR Summit, Conferinţa de resurse umane care aduce împreună în fiecare an specialişti în HR şi manageri de top, ce se va desfăşura la Impact Hub pentru două zile, în 29 şi 30 martie.
Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK)
Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK) este profesionistă în domeniul HR, cu 12 ani de experienţă în resurse umane. Şi-a dobândit experienţa în identificare talentelor atât în companii multinaţionale, cât şi în companii medii. Daniela este certificată ca lider în resurse umane la HRPA (Asociaţia Profesioniştilor din Resurse Umane) din Ontario, Canada, membru asociat în cadrul Profesioniştilor din Resurse Umane UK, având o certificare de Project Management.
Viorel Jigman, Manager Cloud Learning Product +Öi Director Departament Dezvoltare AeL +«n cadrul SIVECO
Viorel Jigman este Manager Cloud Learning Product și Director Departament Dezvoltare AeL în cadrul SIVECO România, compania care dezvoltă și exportă produse software și proiecte de consultanță în cadrul Comunității Europene, în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și spațiul CSI. Viorel are peste 13 ani de experiență în domeniul eLearning, unde a fost implicat în calitate de inginer tehnic si trainer, Call-Center Supervisor, Business Analyst și Project Manager.
Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events
Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events, organizează evenimente în domeniul corporate despre public speaking, leadership, start-up, persuasiune şi influenţa în social media. În acest moment oferă consultanţă în business. A studiat la UBB Cluj ştiinţele sociale, are o specializare la Universitatea din Essex din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi şi-a obţinut teza de doctorat în sociologie.
Networking și noutatea în tehnologiile HR
HR Summit are în structura sa și o zonă expoziţională, componentă dedicată furnizorilor de servicii şi produse necesare activităţii de resurse umane. Acest spaţiu permite expozanţilor să intre în contact direct cu publicul ţintă, iar participanţilor le oferă ocazia să rămână conectaţi cu tehnologia HR. “Difficult times? SuperHeRoes are here!” este tema centrală a celei de-a 12 ediţii a HR Summit. “O să vorbim despre următoarele modele în domeniu, dar şi despre implementarea recunoaşterii şi a oportunităţilor. Peste 15 super «eroi» din HR o să-şi împărtăşească cunoştinţele strategice şi îi vor ajuta participanţi să înţeleagă din experienţa lor”, au declarat organizatorii evenimentului, reprezentanţii Libero Events.
Cifrele vorbesc: 11 ediţii, 1000 de participanţi, 600 de companii
Începând din anul 2013 conferinţa HR Summit a avut 11 ediţii de succes cu peste 1000 de participanţi din mai mult de 600 de companii, impunându-se ca cel mai important eveniment regional dedicat industriei HR şi Managementului.
Evenimentul este organizat de Libero Events, agenția de evenimente și PR, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri precum The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.
Eveniment susținut de: Popovici Nitu Stoica şi Asociaţii, Siveco România, Max Relax, Noerr, Chic Ville, Euro GSM, Black Card Events.
_________________________________
Persoana de contact: Bianca Tritean
E-mail: bianca@liberoevents.ro
Tel: 004 0773 392 398

Related posts

Președintele României, față în față cu mediul de afaceri: 5 mesaje transmise de IMM-uri

Ion Surdu

FESTIVALUL NAŢIONAL DE LITERATURĂ FestLit Cluj 2018, Ediţia a 5-a (2-4 iunie 2018)

Stefana Muresan

Go StarTech – provocarea lansată start-up-urilor tech de către GoTech World și Telekom Romania

Ligia Voro

Premiere, avanpremiere și lansări la RO-Wine Cluj!

redactia

Restaurantul deschis de un clujean în Paris, inclus de revista Vogue în topul celor mai bune localuri din capitala Franţei

redactia

A 7-a ediție a salonului VINTEST București

Ionut Oprea

Zilele Clujene ale Economiei Sociale

Americanii modernizează Baza aeriană de la Câmpia Turzii. Investiții de 35 de milioane de dolari

redactia

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

A. I.

Recomandările lui Daniel Metz (NTT DATA) pentru menținerea IT-ului la Cluj

Stefana Muresan

PRIA Competition Chișinău în 21 noiembrie 2019

Ionut Oprea

Patru confederaţii patronale est-europene au semnat un acord de cooperare, la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional "Avram Iancu", zboruri către 10 destinații de vacanță din Turcia, Grecia și Egipt

Stefana Muresan

Topul salariilor pe judeţe

Stefana Muresan

Programul national de microindustrializare 2016 în consultare publică

Transilvania Business

USAMV Cluj, vânzări de mii de lei zilnic. Lapte și ouă din fermele proprii

redactia

CJ Cluj alocă 5 mil. euro pentru Spitalul Monobloc pentru Copii

Stefana Muresan

Apartamentele vechi din Cluj-Napoca, mai scumpe decât cele noi

Nora Dumitrescu

HR Summit Cluj-Napoca: Acolo unde experienţa profesională întâlneşte pasiunea

Platforma feroviară Remarul, complex rezidențial

Nora Dumitrescu

Electrogrup se pregătește de listarea la Bursa de Valori Bucureşti

Stefana Muresan

Tarom introduce cursele Timișoara-Iași, din vară Timișoara – Cluj

Stefana Muresan

Feeric Fashion Week – 10 ani la Sibiu

Ionut Oprea

Cora, proiect mixt la Cluj: hotel, office & mall? Proiect in dezbatere.

Nora Dumitrescu

Leave a Comment