Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistriţa: Filadelfia, afaceri de 37 mil. euro în 2016

Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, cu activităţi în domeniile transportului de pasageri, transportului de marfă, asigurări şi turism, estimează pentru acest an pe o cifră de afaceri de 45,5 mil. euro, în creştere cu 23% faţă de anul trecut. Filadelfia Group a avut în 2016 afaceri totale de 37 mil. euro, potrivit zf.ro.
Cea mai importantă companie a grupului Filadelfia, Tabit Tour, care se ocupă de transportul de pasageri şi colete, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 14,5 mil. euro, înregistrand o creştere de 20% a businesslui pe segmentul de coletărie. Compania Filadelfia International Logistics, cu activităţi în domeniul transportului de marfă şi intermedieri, a înregistrat o cifră de afaceri de 8,1 milioane de euro în 2016, în creştere cu 15% faţă de anul anterior.
Potrivit sursei citate, activitatea turistică desfăşurată prin intermediul Filadelfia Turism şi Ruefa Escape Travel, agenţie achiziţionată anul trecut de familia Sighiartău pentru 200.000 de euro, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 8,3 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de anul 2015.
Compania DirektAsig Filadelfia Broker, în domeniul asigurărilor auto şi nonauto, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,3 milioane de euro, în creştere cu 35% faţă de anul anterior. Compania Servoplus, specializată în reparaţii auto, ITP, vulcanizare, comercializare piese, a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, iar compania Transpierre SL, specializată în transportul de pasageri şi coletărie, care deserveşte îm-preună cu Tabita Tour linia regulată de călătorii Romania – Spania – Romania, a înregistrat anul trecut afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.
Bistriţenii au investit anul trecut 1,5 mil. euro, din fonduri proprii, în extindererea parcului auto de pasageri şi de marfă, dar şi în terminalele de îmbarcare/debarcare din Bistriţa şi de la Arad. Grupul Filadelfia va finaliza în acest an investiţiile în terminalele de la Bistriţa şi Arad, va creşte flota de camioane cu încă 12 unităţi şi flota de autocare cu 3 unităţi, noteaza zf.ro.
Grupul Filadelfia a ajuns în prezent la 562 de angajaţi şi este controlat de familia Sighiartău din Bistriţa.
Sursa foto: filadelfia-group.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Direct One a finalizat preluarea retelei Netcity

Articolul următor

Turism Felix, profit în creștere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share