Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistriţa: Filadelfia, afaceri de 37 mil. euro în 2016

Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, cu activităţi în domeniile transportului de pasageri, transportului de marfă, asigurări şi turism, estimează pentru acest an pe o cifră de afaceri de 45,5 mil. euro, în creştere cu 23% faţă de anul trecut. Filadelfia Group a avut în 2016 afaceri totale de 37 mil. euro, potrivit zf.ro.
Cea mai importantă companie a grupului Filadelfia, Tabit Tour, care se ocupă de transportul de pasageri şi colete, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 14,5 mil. euro, înregistrand o creştere de 20% a businesslui pe segmentul de coletărie. Compania Filadelfia International Logistics, cu activităţi în domeniul transportului de marfă şi intermedieri, a înregistrat o cifră de afaceri de 8,1 milioane de euro în 2016, în creştere cu 15% faţă de anul anterior.
Potrivit sursei citate, activitatea turistică desfăşurată prin intermediul Filadelfia Turism şi Ruefa Escape Travel, agenţie achiziţionată anul trecut de familia Sighiartău pentru 200.000 de euro, a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 8,3 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de anul 2015.
Compania DirektAsig Filadelfia Broker, în domeniul asigurărilor auto şi nonauto, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,3 milioane de euro, în creştere cu 35% faţă de anul anterior. Compania Servoplus, specializată în reparaţii auto, ITP, vulcanizare, comercializare piese, a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, iar compania Transpierre SL, specializată în transportul de pasageri şi coletărie, care deserveşte îm-preună cu Tabita Tour linia regulată de călătorii Romania – Spania – Romania, a înregistrat anul trecut afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.
Bistriţenii au investit anul trecut 1,5 mil. euro, din fonduri proprii, în extindererea parcului auto de pasageri şi de marfă, dar şi în terminalele de îmbarcare/debarcare din Bistriţa şi de la Arad. Grupul Filadelfia va finaliza în acest an investiţiile în terminalele de la Bistriţa şi Arad, va creşte flota de camioane cu încă 12 unităţi şi flota de autocare cu 3 unităţi, noteaza zf.ro.
Grupul Filadelfia a ajuns în prezent la 562 de angajaţi şi este controlat de familia Sighiartău din Bistriţa.
Sursa foto: filadelfia-group.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Direct One a finalizat preluarea retelei Netcity

Articolul următor

Turism Felix, profit în creștere

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share