Agricultura Timiș Turism

Vinurile de Buziaș și Silagiu, promovate de VINVEST la Târgul de Turism al României

Oraşul Statiune Buziaș, Asociatia Viti-Pomicolă Brun-El Silagiu Buziaş şi VINVEST promovează campania “Misterul ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor !”.
Stațiunea Buziaș si Asociația Viti-Pomicolă “Brun-El” Silagiu Buziaș au fost reprezentate la Târgul de Turism al României 2017 – Romexpo, cu un standul propriu unde cei interesați au putut afla noutațile si strategia pentru anul 2017, strategia de dezvoltare si promovare a Turismului Vitivinicol în perioada 2017 – 2018, un proiect sustinut de VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului.
vin 2
Acesta este primul pre-evenimet organizat în colaborare cu VINVEST – Salonul International de Vinuri, care va avea loc la Timisoara in perioada 31 martie – 2 aprilie.2017. Cu această ocazie, cei prezenți vor avea ocazia să deguste vinuri românesti oferite de cei 4 membri ai Asociatiei, prilej cu care VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului va propune o călătorie de descoperire a misterelor ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor.
Pe langă aceste degustari inedite, la standul OPTBR, producatori de vin vor pune la dispozitie informatii turistice de ultima ora. Nu numai papilele gustative vor fi solicitate dar la Salonul de International de Vinuri VINVEST Timisoara. Arta, pictura, muzica vor fi si ele prezente și vor oferi o bucurie consumatorilor de frumos. Alături de vinul producatorilor și degustarile tematice, în cadrul Salonului VINVEST 2017 vor fi prezente și utilajele de vinificație, accesoriile necesare pentru obținerea produsului finit, oferte și pachete de turism vitivinicol. Cu ocazia aceasta, consumatorii de vin se vor putea familiariza cu întreg procesul de fabricație al vinului pe care îl consumă si pot afla mai multe informații despre cum ar putea vizita crama preferată.
La eveniment vor participa crame din zonele viticole: Banat, Crisana, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia și Transilvania.
VINVEST este organizat cu sprijinul: Domeniile Anastasia – Partener Oficial; Crama Hermeziu – Partener National; ADAR – coorganizator ; CCIAT – coorganizator ; Primaria Municipiului Timisoara; Consiliul Judetean Timis; Administratia Domeniului Public; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului; Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti; ONIV; ONVP; Caroli; Napolact; Prospero; Rapsodia; Ghetarie; Aqua Carpatica; Norad; Floraria Crinul; Bevitech; Hotel Check Inn; Grafoprint; Radio Romania; Radio Romania Actualitati; Radio Romania Antena Satelor; Radio Timisoara; Radio Resita; Casa si Gradina; Casa Lux; National Geografic; Rabbit Media; Top Brand’s; Agricultori de Top; Vinuri de Top; Turism, Horeca&Calatorii; Transilvania Business; Lumea Satului,; Profitul Agricol; doctortravel; Tour.ist; Administratia Domeniului Public etc.
VINVEST – Salonul International de vinuri din Timișoara și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului organizeaza acest eveniment cu scopul de a trezi interesul și curiozitatea consumatorului față de universul aparte al unei crame și de a-l provoca să interacționeze personal cu oamenii locului.
Echipa condusă de Lucia Pîrvu și VINVEST organizează în fiecare an un tur al unor zone viticole de interes.

Related posts

Bani europeni pentru transformarea stațiunii Geoagiu Băi

redactia

Comuna care găzduiește stațiunea Elenei Udrea și-a făcut centru turistic

Nora Dumitrescu

Constructorul a scos peste o sută de oameni şi 80 de utilaje pe şantierul Centurii Sud de ocolire a Timişoarei

Robert Bloancă

Prezent și viitor în domeniul mașinilor agricole – Agricultura de precizie

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Cultural Development of Maramureș Region

Transilvania Business

[Enjoy Transylvania!] Harghita – natural treasure in the heart of Szekler Land & unique places to visit

Transilvania Business

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, 17 noiembrie, gala hibrid, la Chisinau si online

Ionut Oprea

Primăria Timișoara dă 37 de milioane de lei pentru un reabilitarea unei străzi de 1,4 kilometri și realizarea unei noi linii de tramvai

Robert Bloancă

Grad de ocupare de aproape 100% în weekend la Complex President din Băile Felix

Traian Dan

Timișoara vrea SF pentru metrou

Stefana Muresan

Cel mai scump ardei iute din lume se cultivă în Banat. Un kilogram costă între 11.000 și 25.000 de dolari

redactia

Apartamente mai scumpe în marile orașe ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

ARCPA, la Guvern: „România trebuie să își păstreze calitatea de jucător relevant pe piața globală a comerțului cu cereale”

Papuc Irina

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European și membru al Grupului PPE: “Sectorul lactatelor, îngenuncheat de Coronavirus! Este datoria noastră, a tuturor, să nu îl lăsam să moară!”

Ligia Voro

UVT finanțează 200 de afaceri cu granturi de până la 40.000 de euro

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Arad, orașul palatelor în stil vienez

Transilvania Business

Muzeul ASTRA, trei stele în Ghidul Michelin

Stefana Muresan

Ministrul agriculturii: “Lăsați piețele agroalimentare deschise!”

Nora Dumitrescu

Volkswagen ID.3, mașina electrică a concernului auto, folosește tehnologiile produse de germanii de la Continental în România

Robert Bloancă

Compania de Drumuri face un nou pas pentru finalizarea centurii de ocolire a Timișoarei. În lucru e și ”varianta” alternativă

Robert Bloancă

65 de ani de activitate ai IRUM Reghin, aniversaţi prin lansarea primului tractor agricol românesc

redactia

Stațiunea Băile 1 Mai, reabilitată cu 7 milioane de euro, fonduri europene

Traian Dan

Fermierii din Ardeal au trimis o scrisoare deschisă guvernului

Nora Dumitrescu

Județul Sibiu își prezintă atuurile turistice în Israel

redactia

Leave a Comment