Agricultura Timiș Turism

Vinurile de Buziaș și Silagiu, promovate de VINVEST la Târgul de Turism al României

Oraşul Statiune Buziaș, Asociatia Viti-Pomicolă Brun-El Silagiu Buziaş şi VINVEST promovează campania “Misterul ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor !”.
Stațiunea Buziaș si Asociația Viti-Pomicolă “Brun-El” Silagiu Buziaș au fost reprezentate la Târgul de Turism al României 2017 – Romexpo, cu un standul propriu unde cei interesați au putut afla noutațile si strategia pentru anul 2017, strategia de dezvoltare si promovare a Turismului Vitivinicol în perioada 2017 – 2018, un proiect sustinut de VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului.
vin 2
Acesta este primul pre-evenimet organizat în colaborare cu VINVEST – Salonul International de Vinuri, care va avea loc la Timisoara in perioada 31 martie – 2 aprilie.2017. Cu această ocazie, cei prezenți vor avea ocazia să deguste vinuri românesti oferite de cei 4 membri ai Asociatiei, prilej cu care VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului va propune o călătorie de descoperire a misterelor ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor.
Pe langă aceste degustari inedite, la standul OPTBR, producatori de vin vor pune la dispozitie informatii turistice de ultima ora. Nu numai papilele gustative vor fi solicitate dar la Salonul de International de Vinuri VINVEST Timisoara. Arta, pictura, muzica vor fi si ele prezente și vor oferi o bucurie consumatorilor de frumos. Alături de vinul producatorilor și degustarile tematice, în cadrul Salonului VINVEST 2017 vor fi prezente și utilajele de vinificație, accesoriile necesare pentru obținerea produsului finit, oferte și pachete de turism vitivinicol. Cu ocazia aceasta, consumatorii de vin se vor putea familiariza cu întreg procesul de fabricație al vinului pe care îl consumă si pot afla mai multe informații despre cum ar putea vizita crama preferată.
La eveniment vor participa crame din zonele viticole: Banat, Crisana, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia și Transilvania.
VINVEST este organizat cu sprijinul: Domeniile Anastasia – Partener Oficial; Crama Hermeziu – Partener National; ADAR – coorganizator ; CCIAT – coorganizator ; Primaria Municipiului Timisoara; Consiliul Judetean Timis; Administratia Domeniului Public; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului; Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti; ONIV; ONVP; Caroli; Napolact; Prospero; Rapsodia; Ghetarie; Aqua Carpatica; Norad; Floraria Crinul; Bevitech; Hotel Check Inn; Grafoprint; Radio Romania; Radio Romania Actualitati; Radio Romania Antena Satelor; Radio Timisoara; Radio Resita; Casa si Gradina; Casa Lux; National Geografic; Rabbit Media; Top Brand’s; Agricultori de Top; Vinuri de Top; Turism, Horeca&Calatorii; Transilvania Business; Lumea Satului,; Profitul Agricol; doctortravel; Tour.ist; Administratia Domeniului Public etc.
VINVEST – Salonul International de vinuri din Timișoara și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului organizeaza acest eveniment cu scopul de a trezi interesul și curiozitatea consumatorului față de universul aparte al unei crame și de a-l provoca să interacționeze personal cu oamenii locului.
Echipa condusă de Lucia Pîrvu și VINVEST organizează în fiecare an un tur al unor zone viticole de interes.

Related posts

Programului Tomate, prelungit până în 15 iunie; în Bihor – 190 cereri de finanțare

Stefana Muresan

Peste 130.000 de turiști au cheltuit aproximativ 7,5 milioane de euro pentru minivacanța de Rusalii

Stefana Muresan

Implantare TAVI, prima procedură la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

redactia

Grupul japonez Asahi, investiții de 22 de mil. de euro în fabricile de bere din Timișoara și Brașov

Stefana Muresan

Sibiu: Montana Garden, una dintre cele mai mari investiții în turismul local din ultimii ani

Stefana Muresan

Jumătate din suprafața agricolă a României a fost cultivată cu porumb și floarea soarelui

Stefana Muresan

Weinfest Medias 2019. Turrepitz – paznicul cetății – te cheamă în vechea metropolă de vin a Transilvaniei

Nicolae Pop

Cramele Recaș vizează creșterea producției la 30 de mi­lioa­ne de litri

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: TIMAC Agro, o companie revoluționară în nutriția plantelor

Ligia Voro

Via Transilvanica a inaugurat 124 de kilometri în județul Harghita, între Praid și Dârjiu

Ion Surdu

10 milioane de euro mai mult pentru fermierii care vor să-și promoveze produsele: există două tipuri de acțiuni de promovare

Papuc Irina

Oameni de afaceri arabi, spanioli și austrieci, latifundiari pe terenul statului

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Concepte de arhitectură în Transilvania (7): Arhitectură laică – arhitectură ecleziastică

Transilvania Business

80 miliarde de lei, pentru crescătorii de ovine sălăjeni

Stefana Muresan

Vara spre toamnă la Popasul din Deal

Gruita Ienasoiu

Bega Business Center – in December 2017

Ionut Oprea

Cea mai mare tranzacţie cu teren arabil de anul acesta, în Timiș: cetățean italian, investiție într-o plantație de aluni pe 138 ha

Stefana Muresan

Timișoara Fashion Week

Ligia Voro

FOTO: Tradiția ”Zilei Porumbului” inițiată de DAFCOCHIM şi Cereal Prod

Ligia Voro

AFIR: Fondurile alocate pentru 2017 pentru investiții în sectorul agricol vegetal, epuizate

Stefana Muresan

Enel X a redus la jumătate consumul de energie electrică al unei comune din Timiş, după ce a instalat LED-uri pentru iluminat stradal

Robert Bloancă

Nokia, investitii de 73 milioane euro in activitatile telecom de la Timisoara

Stefana Muresan

O societate din domeniul automotive, din localitatea Făget din Timiş, a fost închisă din cauza coronavirusului

Robert Bloancă

Timișoara: 2.000 de angajaţi vor lucra sub sigla Ericsson

Stefana Muresan

Leave a Comment