Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vinurile de Buziaș și Silagiu, promovate de VINVEST la Târgul de Turism al României

Oraşul Statiune Buziaș, Asociatia Viti-Pomicolă Brun-El Silagiu Buziaş şi VINVEST promovează campania “Misterul ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor !”.
Stațiunea Buziaș si Asociația Viti-Pomicolă “Brun-El” Silagiu Buziaș au fost reprezentate la Târgul de Turism al României 2017 – Romexpo, cu un standul propriu unde cei interesați au putut afla noutațile si strategia pentru anul 2017, strategia de dezvoltare si promovare a Turismului Vitivinicol în perioada 2017 – 2018, un proiect sustinut de VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului.
vin 2
Acesta este primul pre-evenimet organizat în colaborare cu VINVEST – Salonul International de Vinuri, care va avea loc la Timisoara in perioada 31 martie – 2 aprilie.2017. Cu această ocazie, cei prezenți vor avea ocazia să deguste vinuri românesti oferite de cei 4 membri ai Asociatiei, prilej cu care VINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului va propune o călătorie de descoperire a misterelor ce învăluie destinația turistică Buziaș sub forma gustului, al mirosului si al privirii ochilor.
Pe langă aceste degustari inedite, la standul OPTBR, producatori de vin vor pune la dispozitie informatii turistice de ultima ora. Nu numai papilele gustative vor fi solicitate dar la Salonul de International de Vinuri VINVEST Timisoara. Arta, pictura, muzica vor fi si ele prezente și vor oferi o bucurie consumatorilor de frumos. Alături de vinul producatorilor și degustarile tematice, în cadrul Salonului VINVEST 2017 vor fi prezente și utilajele de vinificație, accesoriile necesare pentru obținerea produsului finit, oferte și pachete de turism vitivinicol. Cu ocazia aceasta, consumatorii de vin se vor putea familiariza cu întreg procesul de fabricație al vinului pe care îl consumă si pot afla mai multe informații despre cum ar putea vizita crama preferată.
La eveniment vor participa crame din zonele viticole: Banat, Crisana, Dobrogea, Maramures, Moldova, Muntenia, Oltenia și Transilvania.
VINVEST este organizat cu sprijinul: Domeniile Anastasia – Partener Oficial; Crama Hermeziu – Partener National; ADAR – coorganizator ; CCIAT – coorganizator ; Primaria Municipiului Timisoara; Consiliul Judetean Timis; Administratia Domeniului Public; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului; Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti; ONIV; ONVP; Caroli; Napolact; Prospero; Rapsodia; Ghetarie; Aqua Carpatica; Norad; Floraria Crinul; Bevitech; Hotel Check Inn; Grafoprint; Radio Romania; Radio Romania Actualitati; Radio Romania Antena Satelor; Radio Timisoara; Radio Resita; Casa si Gradina; Casa Lux; National Geografic; Rabbit Media; Top Brand’s; Agricultori de Top; Vinuri de Top; Turism, Horeca&Calatorii; Transilvania Business; Lumea Satului,; Profitul Agricol; doctortravel; Tour.ist; Administratia Domeniului Public etc.
VINVEST – Salonul International de vinuri din Timișoara și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului organizeaza acest eveniment cu scopul de a trezi interesul și curiozitatea consumatorului față de universul aparte al unei crame și de a-l provoca să interacționeze personal cu oamenii locului.
Echipa condusă de Lucia Pîrvu și VINVEST organizează în fiecare an un tur al unor zone viticole de interes.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare lucrare de infrastructură (Simeria-Arad), adjudecată

Articolul următor

Primăria Sărmaşu, încasări de 260.000 lei din concesiuni în 2016

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share