Finante-banci

BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici

Grupul Financiar Banca Transilvania a lansat BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici. Acest start-up completeaza rolul BT de sustinere a antreprenorilor din Romania, iar segmentarea clientilor companii la Banca Transilvania este acum urmatoarea: micro, IMM, clienti corporativi si mari clienti corporative, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Prin BT Mic sunt acordate finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare: societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi/asociatii familiale, intreprinderi individuale, liber profesionisti, persoane care desfasoara activitati economice.
Imprumuturile sunt oferite daca firmele au cel putin 3 luni de activitate economica. Creditele pot avea ca destinatie sustinerea si dezvoltarea activitatii de zi cu zi, achizitionarea de marfa, plata furnizorilor, investitii in puncte de lucru si/sau deschiderea unora noi, achizitia de masini/utilaje etc.
Prin BT Mic, abordarea clientilor este individuala, personalizata, avand ca obiectiv intelegerea fiecarei afaceri si agreerea unei structuri de finantare care sa asigure dezvoltarea acesteia intr-un mod sustenabil. Clientii beneficiaza de flexibilitate in ceea ce priveste garantiile solicitate si de sume de pana la 120.000 de lei. Perioada de acordare a creditelor este de pana la 7 ani. Imprumuturile sunt acordate rapid prin intermediul retelei BT Mic si a Bancii Transilvania. BT Mic este coordonat de Cristina Sindile, director general, persoana cu experienta relevanta in microfinantare.
Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “BT Mic este o initiativa a echipei noastre, devenita start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania prin care ajutam afacerile mici sa creasca. BT, ca banca a oamenilor intreprinzatori, are acum cel mai mare ecosistem de sustinere a IMM-urilor din Romania”.
Cristina Sindile, Director General, BT Mic: “Dorim sa asiguram servicii foarte bune micilor antreprenori, iar in acest sens venim cu solutii de finantare rapide, flexibile si pesonalizate. Avem o echipa cu o intelegere foarte buna a micilor afaceri, formata din persoane entuziaste, cu spirit antreprenorial, asemenea clientilor nostri. Suntem increzatori ca vom facilita intr-un mod responsabil accesul la finantare pentru un numar mare de clienti.”
Sursa foto: bancatransilvania.ro

Related posts

Cei mai buni angajatori în topul undelucram.ro

Ligia Voro

"Credit Europe Bank", profit brut de 8 mil. euro

Stefana Muresan

La Cluj-Napoca, nu îţi mai baţi capul cum plăteşti biletul

Ligia Voro

Leave a Comment