Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera D-Link HD Omna™ 180, disponibilă la vânzare

București, 20 februarie 2017 – Camera D-Link Omna™ 180 Cam HD (DSH-C310) este acum disponibilă online pe Apple.com și va fi disponibilă în magazinele Apple din întreaga lume până la sfârșitul lunii februarie.
Primul dispozitiv din familia Omna compatibil cu Apple HomeKit, camera de supraveghere D-Link HD Omna™ 180 este o soluție comodă și fiabilă pentru monitorizarea casei. Integrarea camerei Omna cu Apple HomeKit permite utilizatorilor să fie “tot timpul acasă”, beneficiază de funcții de securitate avansate – criptare end-to–end și autentificare între dispozitiv și iPhone ori iPad. Imediat ce aplicația detectează mișcare, utilizatorii vor primi o notificare prin Apple Home App pe lockscreen-ul dispozitivelor Apple și vor putea urmări imagini live de pe cameră. Utilizatorii își pot accesa camera Omna chiar și de la distanță pentru a vedea oricând imagini din casă în timp real*.
Disponiblitate și prețuri
● Omna™ 180 Cam HD (DSH-C310) este acum disponibilă online pe Apple.com și va fi disponibilă în magazinele Apple din întreaga lume până la sfârșitul lunii februarie.
● Prețul camerei Omna 180 Cam HD este de 229 €.
Specificații tehnice D-Link Omna 180 Cam HD (DSH-C310):
Integrarea camerei Omna cu Apple HomeKit permite utilizatorilor să fie “tot timpul acasă”. Acum au posibilitatea de a vedea tot prin intermediul dispozitivelor iOS. Această tehnologie iți permite să îți supraveghezi bebelușul, animalele de companie, poți verifica starea rudelor în vârstă sau te poți asigura că totul este în siguranță acasă atunci când ești plecat în vacanță*.
• Vedere panoramică de 180 de grade. “Omna”vine din cuvântul latin “omnis” care înseamnă “atotcuprinzător”. Cele mai multe camere sunt proiectate cu lentile de 130 de grade în timp ce soluțiile unice D-Link proiectate cu lentile de 180 de grade și tehnologia de dewarping utilizată – permit utilizatorilor să vadă orice, oriunde.
• Streaming video dinamic – camera se adaptează încontinuu la lățimea de bandă pentru o performanță video fără egal;
• Audio în ambele sensuri – Asculți și vorbești utilizând microfonul și speaker-ul încorporate în cameră. Și, chiar dacă utilizatorii nu sunt acasă tot își pot face simțită prezența;
• Funcția viziune de noapte – Vezi până la cinci metri distanță pe timp de noapte, cu iluminare infraroșu;
• Senzori de mișcare – Generează alerte și înregistrare video automată
• Înregistrare locală – În momentul în care detectează mișcare, camera va înregistra imagini direct pe un card de memorie microSD** cu o capacitate de până la 128 GB, cu posibilitatea de a face playback. Dispozitivul transmite o imagine pre-eveniment și apoi înregistrarea video a evenimentului, având o mai mare flexibilitate în ce privește înregistrarea video direct pe cameră; nu afectează rețeaua sau banda de Internet și nu presupune tarife lunare adiționale;
• Design sofisticat – Camera este concepută să se integreze fără efort în ambientul unei case moderne, cu un design elegant și discret;
*Controlul camerei HD Omna™ 180 din afara casei necesită un Apple TV (a patra generație sau o versiune ulterioară) cu tvOS 10.1 sau o versiune superioară ori un iPad cu iOS 10.1 sau o versiune superioară.
** Cardul de memorie microSD nu este inclus
Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro
Despre D-Link
D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor de servicii de rețea. D-Link înțelege necesitatea accesării, managementului, securizării și distribuirii datelor sau a altui content digital și de aceea a dezvoltat o multitudine de tehnologii IP destinate unei experiențe digitale integrate, atât pentru persoane fizice prin Digital Home, cât și pentru rețelele de business ale companiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANRM: România, rezerve importante de gaze la adâncimi mari

Articolul următor

Hirschmann, donație importantă pentru o comună mureșeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share