IT&C

Camera D-Link HD Omna™ 180, disponibilă la vânzare

București, 20 februarie 2017 – Camera D-Link Omna™ 180 Cam HD (DSH-C310) este acum disponibilă online pe Apple.com și va fi disponibilă în magazinele Apple din întreaga lume până la sfârșitul lunii februarie.
Primul dispozitiv din familia Omna compatibil cu Apple HomeKit, camera de supraveghere D-Link HD Omna™ 180 este o soluție comodă și fiabilă pentru monitorizarea casei. Integrarea camerei Omna cu Apple HomeKit permite utilizatorilor să fie “tot timpul acasă”, beneficiază de funcții de securitate avansate – criptare end-to–end și autentificare între dispozitiv și iPhone ori iPad. Imediat ce aplicația detectează mișcare, utilizatorii vor primi o notificare prin Apple Home App pe lockscreen-ul dispozitivelor Apple și vor putea urmări imagini live de pe cameră. Utilizatorii își pot accesa camera Omna chiar și de la distanță pentru a vedea oricând imagini din casă în timp real*.
Disponiblitate și prețuri
● Omna™ 180 Cam HD (DSH-C310) este acum disponibilă online pe Apple.com și va fi disponibilă în magazinele Apple din întreaga lume până la sfârșitul lunii februarie.
● Prețul camerei Omna 180 Cam HD este de 229 €.
Specificații tehnice D-Link Omna 180 Cam HD (DSH-C310):
Integrarea camerei Omna cu Apple HomeKit permite utilizatorilor să fie “tot timpul acasă”. Acum au posibilitatea de a vedea tot prin intermediul dispozitivelor iOS. Această tehnologie iți permite să îți supraveghezi bebelușul, animalele de companie, poți verifica starea rudelor în vârstă sau te poți asigura că totul este în siguranță acasă atunci când ești plecat în vacanță*.
• Vedere panoramică de 180 de grade. “Omna”vine din cuvântul latin “omnis” care înseamnă “atotcuprinzător”. Cele mai multe camere sunt proiectate cu lentile de 130 de grade în timp ce soluțiile unice D-Link proiectate cu lentile de 180 de grade și tehnologia de dewarping utilizată – permit utilizatorilor să vadă orice, oriunde.
• Streaming video dinamic – camera se adaptează încontinuu la lățimea de bandă pentru o performanță video fără egal;
• Audio în ambele sensuri – Asculți și vorbești utilizând microfonul și speaker-ul încorporate în cameră. Și, chiar dacă utilizatorii nu sunt acasă tot își pot face simțită prezența;
• Funcția viziune de noapte – Vezi până la cinci metri distanță pe timp de noapte, cu iluminare infraroșu;
• Senzori de mișcare – Generează alerte și înregistrare video automată
• Înregistrare locală – În momentul în care detectează mișcare, camera va înregistra imagini direct pe un card de memorie microSD** cu o capacitate de până la 128 GB, cu posibilitatea de a face playback. Dispozitivul transmite o imagine pre-eveniment și apoi înregistrarea video a evenimentului, având o mai mare flexibilitate în ce privește înregistrarea video direct pe cameră; nu afectează rețeaua sau banda de Internet și nu presupune tarife lunare adiționale;
• Design sofisticat – Camera este concepută să se integreze fără efort în ambientul unei case moderne, cu un design elegant și discret;
*Controlul camerei HD Omna™ 180 din afara casei necesită un Apple TV (a patra generație sau o versiune ulterioară) cu tvOS 10.1 sau o versiune superioară ori un iPad cu iOS 10.1 sau o versiune superioară.
** Cardul de memorie microSD nu este inclus
Pentru mai multe informații vizitați: http://www.dlink.com/ro
Despre D-Link
D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și soluții de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tabletă. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor de servicii de rețea. D-Link înțelege necesitatea accesării, managementului, securizării și distribuirii datelor sau a altui content digital și de aceea a dezvoltat o multitudine de tehnologii IP destinate unei experiențe digitale integrate, atât pentru persoane fizice prin Digital Home, cât și pentru rețelele de business ale companiilor.

Related posts

POZITIV TB: Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software – “Furtuna va trece și cei care vor supraviețui sunt cei care au comunicat eficient în această perioadă”

Ligia Voro

Retargeting.biz adoptă noi sisteme de pricing

Ligia Voro

Fortech mizează pe o cifră de afaceri de 23 mil. euro

Stefana Muresan

IOTA Access oferă control inteligent al accesului bazat pe open-source, pentru orice aplicație sau platformă

Papuc Irina

Studiu INACO: România nu ține pasul cu digitalizarea serviciilor publice europene. Doar 10% din populație are competențe digitale

Papuc Irina

Un nou parteneriat între UBB, grupul Porsche și NTT Data

Stefana Muresan

CA Technologies – lider pe piața soluțiilor de autentificare avansată

Stefana Muresan

Bistrițeanul Cristian Bodnar a câștigat Premiul Nobel pentru Informatică

redactia

Strategii de marketing pentru comerțul electronic al anului 2021

A. I.

Start la înscrieri pentru competiția dedicată start-upurilor NTT DATA Open Innovation Contest 2020

Nicolae Pop

Americanii de la Emerson continuă investițiile în Cluj

Stefana Muresan

Benchmark Electronics, afaceri de 330 mil. lei cu fabrica din judeţul Braşov

Stefana Muresan

1.520 km de infrastructură și 20.300 de clădiri racordate de Netcity Telecom

Ligia Voro

Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, la GoTech World 2020

Ligia Voro

Elevele din România se pregătesc pentru un viitor în joburi tehnologice

Traian Dan

Ultimatum pentru primăriile bihorene să se adapteze la plata taxelor online

Traian Dan

EIT Digital își extinde rețeaua în România, Techcelerator se alătură

Ligia Voro

Inteligența artificială și realitatea virtuală, într-un eveniment cu 3.000 de oameni la Cluj

Nora Dumitrescu

NTT Data România, internet gratuit în centrul Clujului

Stefana Muresan

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

Papuc Irina

Ivan Popovic, Service Unit Manager – Engineering Business Manager NTT DATA Romania: “Cred că o echipă puternică reprezintă fundația fiecărui proiect”

redactia

Pharma Points, aplicația gratuită care îți spune în ce farmacie găsești medicamentul de care ai nevoie

Papuc Irina

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Proiectele de infrastructură devin mai puțin costisitoare: Novitas 3D City – Orașul tău digital

Stefana Muresan

Leave a Comment