Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiu: Continental, peste 400 de locuri de muncă disponibile

Compania Continental Automotive Systems, subsidiara locală a concernului german Continental, cu afaceri globale de aproximativ 40,5 mld. euro şi peste 220.000 de angajaţi, are în prezent disponibile în jur de 420 de locuri de muncă la fabrica de componente electronice şi în centrul de cercetare şi dezvoltare de la Sibiu.
Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru operatori montaj linii automate (295) şi ingineri sistem software (46), dar şi pentru tehnicieni-operatori roboţi industriali (30), magazineri (23), ingineri electronişti (11), proiectant inginer mecanic (11) sau ingineri producţie (2), potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu, citat de Zf.ro.
La Sibiu sunt produse anual în jur de 30 de milioane de unităţi electronice de control, potrivit unor comunicate anterioare ale companiei. Printre produsele dezvoltate, testate şi produse în Sibiu se află sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de acceleraţie care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol. Potrivit sursei citate, Continental Auto¬motive Systems a avut în 2015 o cifră de afaceri de 2,65 mld. lei (peste 596 mil. euro), un profit net de 80,4 mil. lei (18 mil. euro) şi un număr mediu de 2.870 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

2016, cel mai bun an din ultimul deceniu pentru NN

Articolul următor

Pensiunea Ovidiu & Paula, oază de relaxare la poalele Munţilor Gurghiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share