Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internațional Oradea- Ryanair, nouă rută de iarnă din Oradea

Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei a anunțat joi o nouă rută de iarnă din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi lansat în curând.
Ryanair a sărbătorit noua rută Oradea – Londra (Stansted) prin scoaterea la vânzare a locurilor, la preț promoțional, din Oradea, începând de la doar 14.99€ pentru călătorii către Barcelona și Milano în aprilie și mai 2017. Aceste locuri, la tarif promoțional, sunt disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com/ro până la miezul nopții, luni, 27 februarie.
Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair: “Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp.
Clienții transilvăneni și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.
Pentru a sărbători noua noastră rută din Oradea către Londra Stansted, scoatem la vânzare locuri la tarif promoțional, din Oradea, către Barcelona și Milano, de la doar 14.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni, 27 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro/ pentru rezervări.”
Gheorghe Pasc, Director General al Aeroportului Internațional Oradea: ”Sunt mulțumit de colaborarea cu compania Ryanair, iar prin operarea celor 3 curse săptămânale pe ruta Oradea – Londra Stansted se realizează aducerea acasă, pe aeroportul orădean, a pasagerilor orădeni care folosesc alte aeroporturi învecinate.”
Sándor Pásztor, Președinte al Consiliului Județean Bihor: ”Îmi manifest încrederea că într-un viitor nu prea îndepărtat, numărul destinațiilor operate de la Oradea de către compania Ryanair va crește. Mulțumesc companiei Ryanair pentru efortul făcut până în prezent în vederea desfășurării operării de pe Aeroportul Oradea.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ANRE preia preşedinţia EnR

Articolul următor

NTT DATA România: până în 2020 - 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share