Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA România: până în 2020 – 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Compania NTT Data România îşi va dubla până în 2020 cifra de afaceri şi numărul de angajaţi, inclusiv prin înfiinţarea de subsidiare în ţările vecine, a anunţat directorul general Daniel Metz, într-o conferințță de presă organizată la Cluj.
„În 2016 am avut venituri de 37,1 milioane de euro, iar pentru anul fiscal următor, care se termină în martie 2018, estimarea este de 52 de milioane de euro. Avem cea mai mare creştere dintre toate companiile grupului NTT din lume, de 48%. Dacă ating ţintele pe care mi le-am propus de angajaţi şi de venituri până în 2020 înseamnă că NTT România a ajuns la maturitate, iar eu pot să mă pensionez liniştit. Am început să ne orientăm şi spre mariile companii din România, cărora le furnizăm servicii SAP, până acum ne adresam mai ales întreprinderilor mici şi mijlocii, în special celor care fac producţie”, a spus Metz.
Daniel Metz a adus în discuţie nevoia de a interacţiona direct cu marile concerne care au nevoie de soluţii software de mare fiabilitate, arătând şi faptul ca NTT Data Romania îşi propune extinderea business-ului pe plan naţional, intenţionând să mărească procentul de clienţi autohtoni în ponderea generală a afacerilor companiei.
“Avem o politică agresivă referitor la piaţa locală. Adică nu mai lucrîm exclusiv pentru străinătate, aproximativ 25% din business-ul nostru fiind îndreptat deja spre clienţi din România. În acest sens, dorim ca, începând din acest an, să începem să activăm pe zona clienţilor mari din România, şi aici mă refer la bănci, energie, telecomunicaţii şi aşa mai departe”, a mai spus Metz, potrivit ziuanews.ro.
“Rezultatele financiare ale companiei pentru anul precedent vin pe fondul unui trend ascendent pentru NTT DATA Romania. Anul 2016 a fost un an al schimbărilor şi al muncii susţinute, rezultatele vorbind de la sine, arătând, totodată, faptul că efortul nostru a evoluat în continuare în direcţii pozitive”, declara Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania.
Din 2013, EBS este parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. NTT Data este lider furnizor de servicii IT cu sediul central la Tokyo și filiale în 40 de țări.
Sursa foto: nttdata.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internațional Oradea- Ryanair, nouă rută de iarnă din Oradea

Articolul următor

BearingPoint, creștere de două cifre

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share