Uncategorized

NTT DATA România: până în 2020 – 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Compania NTT Data România îşi va dubla până în 2020 cifra de afaceri şi numărul de angajaţi, inclusiv prin înfiinţarea de subsidiare în ţările vecine, a anunţat directorul general Daniel Metz, într-o conferințță de presă organizată la Cluj.
„În 2016 am avut venituri de 37,1 milioane de euro, iar pentru anul fiscal următor, care se termină în martie 2018, estimarea este de 52 de milioane de euro. Avem cea mai mare creştere dintre toate companiile grupului NTT din lume, de 48%. Dacă ating ţintele pe care mi le-am propus de angajaţi şi de venituri până în 2020 înseamnă că NTT România a ajuns la maturitate, iar eu pot să mă pensionez liniştit. Am început să ne orientăm şi spre mariile companii din România, cărora le furnizăm servicii SAP, până acum ne adresam mai ales întreprinderilor mici şi mijlocii, în special celor care fac producţie”, a spus Metz.
Daniel Metz a adus în discuţie nevoia de a interacţiona direct cu marile concerne care au nevoie de soluţii software de mare fiabilitate, arătând şi faptul ca NTT Data Romania îşi propune extinderea business-ului pe plan naţional, intenţionând să mărească procentul de clienţi autohtoni în ponderea generală a afacerilor companiei.
“Avem o politică agresivă referitor la piaţa locală. Adică nu mai lucrîm exclusiv pentru străinătate, aproximativ 25% din business-ul nostru fiind îndreptat deja spre clienţi din România. În acest sens, dorim ca, începând din acest an, să începem să activăm pe zona clienţilor mari din România, şi aici mă refer la bănci, energie, telecomunicaţii şi aşa mai departe”, a mai spus Metz, potrivit ziuanews.ro.
“Rezultatele financiare ale companiei pentru anul precedent vin pe fondul unui trend ascendent pentru NTT DATA Romania. Anul 2016 a fost un an al schimbărilor şi al muncii susţinute, rezultatele vorbind de la sine, arătând, totodată, faptul că efortul nostru a evoluat în continuare în direcţii pozitive”, declara Daniel Metz – CEO NTT DATA Romania.
Din 2013, EBS este parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. NTT Data este lider furnizor de servicii IT cu sediul central la Tokyo și filiale în 40 de țări.
Sursa foto: nttdata.com

Related posts

Poșta Română- profit brut de 12,3 milioane de lei

Stefana Muresan

,,Gambling Market-Global Outlook and Forecast 2018-2023’’ indică o creștere semnificativă a valorii pieței mondiale de gambling în următorii cinci ani

Tirdea Ionut

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Brandul THC pariază pe piața românească și se bucură în paralel de succesul internațional

Tirdea Ionut

Pol regional de business la Timisoara

Stefana Muresan

Recepție oficială la Ambasada Italiei la București, de Ziua Republicii Italiene

Stefana Muresan

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

#HelpMihai – Mihai are SMA. O poveste cât o viață-ntreagă

Ligia Voro

Plafonul alocat ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic depășește 268 milioane de euro (proiect)

redactia

Laurențiu Lazăr, noul Managing Partner al Colliers International Romania

Ionut Oprea

Stefanini: target: + 25% la cifra de afaceri

Stefana Muresan

~Video 3

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

Ionel Albu

„Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca

Ionut Oprea

2018, un an excelent pentru Evolution Gaming

Tirdea Ionut

Ce este si cum va schimba lumea tehnologia 5G

Tirdea Ionut

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Ionut Oprea

NTT, 52 de ani de activitate

Tirdea Ionut

Îngrijorare în Las Vegas, după apariția primului caz de coronavirus

Tirdea Ionut

Cât câştigă un deputat

Stefana Muresan

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Nicolae Pop

Romanian Packaging Awards în 16-19 mai la Romexpo

Ionel Albu

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

Leave a Comment