Arad Energie

OMV, investiție de de peste 17 milioane de euro în Arad

Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, a anunțat realizarea unei investiții de peste 17 milioane de euro de către o importantă companie petrolieră, OMV, care va construi în cartierul Grădiște cel mai mare centru regional de distribuție carburanți din Vestul României.
În susținerea investiției OMV și pentru dezvoltarea pe viitor a zonei industriale respective, Primăria va realiza modernizarea străzii Cometei pentru a crea un nou drum de acces direct la șoseaua de centură. Declanșarea procedurilor pentru exproprierea terenurilor de pe traseul noului drum va fi supusă aprobării Consiliului Local Arad săptămâna viitoare.
Primarul a precizat că fondurile pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor vor fi alocate în acest an în bugetul local. „Această investiție de peste 17 milioane de euro și parteneriatul cu municipalitatea demonstrează că Aradul este în continuare atractiv pentru investitori, că Aradul reprezintă un mare hub atât pe zona de transporturi cât și pe zona de logistică”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Related posts

OMV Petrom SA are un nou membru în Directorat: Stefan Waldner

Ligia Voro

Eurocerad International din Bucureşti, singurul ofertant la licitaţia de completare a proiectului tehnic pentru nouă kilometri din Autostrada Lugoj – Deva

redactia

Teme fierbinți disecate la FOREN 2016

Leave a Comment