Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiţie de peste 8,4 milioane de euro în Ocna Mureş

Peste 8,4 milioane de euro vor fi investiţi într-o staţiune balneo-climaterică cu centre de sănătate, recuperare, înfrumuseţare şi agrement, la Ocna Mureş.
Investiţie de peste 8,4 milioane de euro în staţiunea balneo-climaterică Ocna Mureş
Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Ocna Mureș au decis să investească peste 8,4 milioane de euro într-un obiectiv turistic important, respectiv o staţiune balneo-climaterică cu bază de tratament şi agrement, care să îşi poată primi turiştii în 2020.
Proiectul spune că staţiunea din „Oraşul Sării” va avea spaţii cu destinaţii multiple, între care o bază de agrement cu o sală de fitness, un restaurant, mai multe săli pentru tratamente, recuperare medicală, înfrumuseţare şi sănătate, un magazin de echipamente şi produse balneare şi cosmetice, piscine şi locuri de joacă pentru copii.
Staţiunea va oferi, totodată, mai multe servicii prin centrele de sănătate, recuperare, bunăstare, înfrumuseţare şi divertisment.
De asemenea, obiectivul va avea o bază proprie de cură balneară cu săli de tratament, piscine de tratament, săli de consultaţii medicale şi masaj, dar şi spaţii pentru practicarea de activităţi sportive cu piscine exterioare, saune şi săli de gimnastică.
Consilierii judeţeni din Alba au aprobat, joi, două proiecte de hotărâre privind asocierea între Consiliul Judeţean şi Primăria Ocna Mureş în vederea realizării, în comun, a staţiunii balneo-climaterice, pe o suprafaţă de 10.656 de metri pătraţi.
Potrivit oficialilor, baza de tratament şi agrement ar urma să fie finalizată la începutul anului 2020, iar lucrările vor începe în câteva luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pălinca de Bădăcin, medaliată în Ungaria

Articolul următor

Recuperare cu ajutorul roboților la Spitalul Clinic Băile Felix

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share