Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Tinca Celnicu, autoare a cartii ’’O pereche de pantofi: finanţele şi contabilitatea afacerii’’, este speakerul evenimentului MEET THE WOMAN, organizat de Femei in Afaceri in Bucuresti, marti, 7 martie 2017, ora 19:00, la sediul SIVECO Romania.
Tema evenimentului va fi „Cum sa avem o relatie agreabila cu finantele si contabilitatea afacerii?”
MEET THE WOMAN este un eveniment de business ce are loc lunar si se adreseaza atât antreprenoarelor, cât si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.
TINCA CELNICU
Tinca Celnicu are experienţă de peste 15 ani în managementul  finanţelor şi al contabilităţii afacerii. De-a lungul carierei a fost consultant de business în diverse proiecte şi a deţinut poziţii manageriale  (Treasury Manager, Financial Controller, CFO)  în:

  • Companii multinaţionale – Holcim, Fibrexnylon;
  • Firme antreprenoriale – Diamedix, Interhome, Aquila Seca;

Susţine cursuri de finanţele afacerii şi workshopuri de finanţe personale. Tinca spune despre cursurile ei că sunt „prietenoase, practice şi utile – bine pregătite, ca o mâncare gustoasă şi sănătoasă, cu ingrediente savuroase, fără E-uri, fără abureli”.
Este autoarea cărţii ’’O pereche de pantofi: finanţele şi contabilitatea afacerii’’, o poveste de business care îl apropie pe cititor de lumea finanțelor afacerii. Apărută la editura Publica, cartea aduce notiunile si conceptele abstracte din domeniul financiar-contabil intr-o poveste accesibila cu personaje simpatice.
Este absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti şi a urmat cursurile de M.B.A. ale Sheffield University, Marea Britanie.
ACCESUL LA EVENIMENT
Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.
Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
 
UNDE?
Evenimentul va avea loc la sediul SIVECO Romania Victoria Park, Sos. Bucuresti-Ploiesti 73-81, Corp C4, Sector 1, cod postal 013685, Bucuresti.
 Inscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.
DESFASURATORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Inceputul evenimentului
19:05 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are
20:20 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului
20:35 – Q&A
20:55 – Tombola cu premii oferite de parteneri
21:00 – Networking
DESPRE FEMEI IN AFACERI
Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din România.
Pornita initial ca o comunitate online, Femei in Afaceri numara in prezent peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 6 ani de existenta.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CCIR și Ambasada Canadei, despre beneficiile CETA pentru mediul de afaceri

Articolul următor

Electroglobal Cluj mizează pe o creștere cu 10% a afacerilor

Citește și:
Total
0
Share