Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GP Sofa mizează pe o cifră de afaceri de 52 milioane de euro

Italienii de la GP Sofa vor să crească de şase ori producţia de canapele la Satu Mare.
Compania mizează în 2017 pe o cifră de afaceri de 52 milioane de euro, mai mult cu 24% faţă de anul trecut, pe fondul dublării capacităţii de producţie, potrivit zf.ro.
Producătorul de mobilier GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, estimează că va ajunge pană în 2019 la o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi, de şase ori mai mult decat producţia actuală.
GP Sofa se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Italsofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.
“În luna martie, după transferul activităţii în noua fabrică, producţia noastră se va dubla, iar pană în 2019 vom atinge o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi. Am finalizat brevetarea pentru întreaga gama de produse, care se vor fabrica în noua unitate de producţie GP Sofa de la Satu Mare”, a declarat pentru ZF Transil¬va¬nia Attila Sarkadi, marketing manager al companiei GP Sofa din Satu Mare.
Italienii vor finaliza în acest an o nouă fabrică, dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului industrial din Satu Mare, aflat în administrarea municipalităţii Satu Mare. GP Sofa a investit anul trecut 13 milioane de euro în construirea noii unităţi de producţie şi în tehnologie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DallBogg intră pe piața asigurărilor din România

Articolul următor

Zilele Universității Transilvania din Brașov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share