Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Intrarom, platformă adaptată sectorului energetic

Dragoș Balcu, Business Development Manager la Intrarom, subsidiara românească a Intracom Telecom, a susținut o prezentare intitulată “Energy Analytics și Big Data”, în cadrul unui eveniment dedicat sectorului energetic. Dragos Balcu a prezentat studii de caz relevante care folosesc Big Data Analytics ca instrument pentru a imbunatati experiența clientului din piața de utilități.
Intracom Telecom s-a alaturat revoluției Big Data cu BigStreamerplatforma sa pentru Big Data Analytics si pentru Procesarea Complexa a Datelor, platforma imbunatatita si adaptata sectorului energetic. BigStreamer pentru Utilități poate procesa volume mari de date brute, identifica corelații, calcula indicatori de performanta — toate in timp real, precum si de a le compara cu cerintele de business pentru a declanșa acțiunile cele mai potrivite, avand drept scop final imbunatatirea calitatii experientei clientului in ton cu folosirea eficienta a resurselor disponibile.
George Roussos, CEO Intrarom a declarat: “Din 2012, grupul nostru a investit în mod sistematic în dezvoltarea tehnologiilor Big Data, știința datelor și de procesare complexa a datelor. Suntem încrezători că tehnologia noastră poate răspunde cu succes provocărilor pieței energetice românești și să susțină inițiativele centrate pe client. Utilitatile din Romania pot exploata pe deplin know-how-ul și experiența noastră în implementarea proiectelor mari de Big Data; așteaptăm cu nerăbdare să contribuim la obiectivele companiilor din domeniul energetic și sa avem implementări de succes în viitorul apropiat.”
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, și în prezent are aproximativ 250 de angajați și o suprafață industrială totală de 33.000 mp. Susținută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiența companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate si solutii pentru utilități și bănci, precum si productia de echipamente de telecomunicații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profesori universitari din 12 țări, la Universitatea de Vest din Timișoara

Articolul următor

Univers T – staţie de încărcare a autovehiculelor electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
S-a deschis programul “Surse regenerabile de energie și stocarea energiei” de la Ministerul Energiei, în cadrul căruia pot fi depuse proiecte pentru finanțare prin Fondul pentru Modernizare (FM).
Citeste mai mult

Parc fotovoltaic pe Feleac

Comuna de lângă Cluj-Napoca are un proiect de 1,9 milioane de lei pentru realizarea obiectivului energetic din zona…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share