Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Intrarom, platformă adaptată sectorului energetic

Dragoș Balcu, Business Development Manager la Intrarom, subsidiara românească a Intracom Telecom, a susținut o prezentare intitulată “Energy Analytics și Big Data”, în cadrul unui eveniment dedicat sectorului energetic. Dragos Balcu a prezentat studii de caz relevante care folosesc Big Data Analytics ca instrument pentru a imbunatati experiența clientului din piața de utilități.
Intracom Telecom s-a alaturat revoluției Big Data cu BigStreamerplatforma sa pentru Big Data Analytics si pentru Procesarea Complexa a Datelor, platforma imbunatatita si adaptata sectorului energetic. BigStreamer pentru Utilități poate procesa volume mari de date brute, identifica corelații, calcula indicatori de performanta — toate in timp real, precum si de a le compara cu cerintele de business pentru a declanșa acțiunile cele mai potrivite, avand drept scop final imbunatatirea calitatii experientei clientului in ton cu folosirea eficienta a resurselor disponibile.
George Roussos, CEO Intrarom a declarat: “Din 2012, grupul nostru a investit în mod sistematic în dezvoltarea tehnologiilor Big Data, știința datelor și de procesare complexa a datelor. Suntem încrezători că tehnologia noastră poate răspunde cu succes provocărilor pieței energetice românești și să susțină inițiativele centrate pe client. Utilitatile din Romania pot exploata pe deplin know-how-ul și experiența noastră în implementarea proiectelor mari de Big Data; așteaptăm cu nerăbdare să contribuim la obiectivele companiilor din domeniul energetic și sa avem implementări de succes în viitorul apropiat.”
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, și în prezent are aproximativ 250 de angajați și o suprafață industrială totală de 33.000 mp. Susținută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiența companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate si solutii pentru utilități și bănci, precum si productia de echipamente de telecomunicații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profesori universitari din 12 țări, la Universitatea de Vest din Timișoara

Articolul următor

Univers T – staţie de încărcare a autovehiculelor electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share