Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Univers T – staţie de încărcare a autovehiculelor electrice

Complexul hotelier Univers T S.A., societate comercială aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, a luat decizia de a amenaja în perioada imediat următoare, în parcarea proprie, o staţie de încărcare pentru maşinile electrice, arată un comunicat de presă remis de CJ Cluj.
Reprezentând o premieră pentru hotelurile din Cluj, iniţiativa implementării acestui proiect a pornit de la ideea de a veni în sprijinul turiştilor care aleg să se cazeze în complexul hotelier Univers T, oferind clienţilor posesori de automobile eco oportunitatea de a beneficia, în mod gratuit, de avantajele acestei tehnologii ultramoderne.
,,Marele merit al proiectului propus de echipa managerială a Univers T este legat atât de preocuparea pentru un mediu curat şi pentru tehnologiile nepoluante cât, mai ales, acela de a fi în ritm cu ultimele tendinţe sau chiar cu un pas înaintea celorlalţi operatori din domeniu”, a declarat preşedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tişe.
Managementul Univers T preconizează ca serviciile de reîncărcare electrică ce urmează a fi oferite în mod gratuit clienţilor posesori de autoturisme electrice să contribuie la atragerea unui număr suplimentar de clienţi, cu atât mai mult cu cât se previzionează ca în viitorul apropiat automobilele electrice să fie din ce în ce mai utilizate. În acelaşi timp, numărul hotelurilor din ţară care oferă deja clienţilor un asemenea serviciu este unul extrem de redus.
În momentul de faţă hotelul Univers T dispune de o parcare proprie cu o capacitate de circa 80 de locuri, accesibilă atât autoturismelor cât şi autocarelor cu turişti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Intrarom, platformă adaptată sectorului energetic

Articolul următor

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
0
Share