București Real Estate Ultimele stiri

HARMAN, 7.700 m2 in Metroffice, pe 10 ani

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, a închiriat peste 80.000 m2 din portofoliul său de birouri din București în anul financiar scurtat 2016, echivalentul a 10.000 m2 pe lună în perioada mai – decembrie 2016. Suprafața respectivă reprezintă peste 40% din portofoliul de proprietăți office finalizate. Acordurile cu chiriași noi și extinderile unor parteneriate existente acoperă aproximativ 60% din suprafața totală închiriată, iar numeroase alte contracte au fost prelungite.
„Pentru anul financiar anterior, aveam stabilite obiective foarte ambițioase și, cu toate acestea, rezultatele obținute în România au depășit așteptările. Suntem încântați să întâmpinăm numeroși chiriași noi în clădirile noastre de birouri din București, companii ce activează într-o gamă variată de sectoare, ceea ce ilustrează gradul ridicat de flexibilitate și adaptabilitate al portofoliului nostru”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România la IMMOFINANZ. „Este, de asemenea, remarcabil faptul că, din suprafața totală închiriată anul trecut în București, care a atins un nivel record conform rapoartelor din piață, aproximativ unul din cinci chiriași au ales proprietățile IMMOFINANZ.”
Contract de închiriere cu HARMAN pentru 7.700 m2 în Metroffice, pe o perioadă de zece ani
În perioada mai – decembrie 2016, IMMOFINANZ a semnat acorduri cu chiriași noi pentru suprafețe de birouri de peste 47.000 m2.
Printre cele mai importante parteneriate se numără cele pentru prima clădire a complexului Metroffice, care este în prezent ocupat în proporție de peste 50%. Compania americană HARMAN, care proiectează și realizează produse și soluții conectate pentru producători auto, consumatori și companii din întreaga lume, a semnat un contract de închiriere pentru 7.700 m2 în Metroffice, pentru o perioadă de peste zece ani. HARMAN va beneficia de un sediu personalizat în Metroffice, care va include spații de birouri, showroom, spații de depozitare, precum și un laborator auto subteran. Un alt partener IMMOFINANZ, PORR Construct, a ales să își stabilească aici sediul, pe o suprafață de peste 1.800 m2.
De asemenea, au fost semnate acorduri cu jucători importanți din numeroase sectoare: media (Ringier, pentru 2.400 m2 în Iride Business Park și Sinevizyon, pentru 2.000 m2 în Pipera Warehouse), retail (Kaufland, pentru peste 2.000 m2 în Pipera Warehouse) și servicii office-shared (Regus, pentru 1.500 m2 în Iride Business Park).
Prelungirile și extinderile acordurilor existente securizează portofoliul până la cinci ani
Numeroși chiriași IMMOFINANZ din sectorul office au ales să prelungească și să extindă acordurile existente în cele opt luni ale anului financiar scurtat 2016, pentru suprafețe totale de aproape 33.000 m2.
Multe dintre aceste companii sunt partenere IMMOFINANZ de aproximativ zece ani: unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul telecom și-a prelungit contractul pentru aproape 11.000 m2 în clădirea Pipera I; de asemenea, ING a extins acordul existent și a sporit suprafața închiriată la 10.800 m2 în myhive S-Park.
IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Related posts

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Ligia Voro

Oradea: Contract de finanţare europeană a pasajelor subterane din Piaţa Gojdu, investiție de 111,2 milioane lei

redactia

Cel mai mare proiect de infrastructură mare din Timişoara, pasaj subteran de 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

De vineri, 15 mai, se vor deschide parcurile în municipiul Satu Mare

Traian Dan

Oferta turistică a Clujului, promovată în cadrul Târgului Internațional de Turism al României

Stefana Muresan

POZITIV TB – Renate Popescu: „Îi sfătuiesc pe colegii mei să apeleze cât mai mult la procedee digitale”

Traian Dan

Ce așteptăm de la noul C.S.M.

Ligia Voro

Cifra de afaceri a agenției de turism eSky a crescut cu 27,5% în 2019. Strategiile luate de companie după răspândirea Covid-19

Ion Surdu

Grupul Tenaris a făcut un profit de 50 milioane euro la Zalău

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca investește zeci de milioane de euro în tramvaie și troleibuze noi

Stefana Muresan

Reprezentanții Romgaz au prezentat proiectul centralei de la Iernut la Pavilionul României de la Expo Astana

Stefana Muresan

Imobiliare.ro: Topul celor mai scumpe apartamente din ţară

Stefana Muresan

Premiere pentru IRUM SA Reghin

Ligia Voro

ANAF nu percepe penalități și dobânzi de întârziere pe perioada stării de urgență

Traian Dan

”Prima Casă”: 175,5 milioane de lei, transferaţi în 2017

Stefana Muresan

Wetterbest lansează SUPREM50: protecția pentru acoperiș cu cea mai mare rezistență la coroziune și raze UV  

Ligia Voro

Pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca: Smart Cities CEE

Stefana Muresan

CBRE aduce o fabrică de mașini de spălat în Hunedoara, cea mai importantă investiție greenfield din județ de după 1989, în valoare de 110 mil. euro

Stefana Muresan

Trasee culturale de plimbare în Bucureşti, Târgovişte şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Aradul investește 50 mil. euro pentru regenerarea urbană a spaţiilor dintre blocuri

Stefana Muresan

Care sunt companiile care au primit ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor. Impact major asupra economiei

redactia

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Ionut Oprea

Efectul înghețului asupra culturilor de toamnă

Ligia Voro

Crișul Shopping Center Oradea și-a deschis porțile pentru cumpărători

Traian Dan

Leave a Comment