Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania americană 3Pillar Global, angajări în Cluj-Napoca și Timișoara

Companie americană de servicii IT 3Pillar Global, prezentă pe piața locală din 2009, angajează 100 de specialiști IT în Cluj-Napoca și Timișoara, odată cu extinderea operațiunilor din România și regiune.
În cele două centre 3Pillar Global din România, Cluj-Napoca și Timișoara, lucrează în prezent 400 de angajați, iar ținta companiei pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 500 de specialiști IT. Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează, pe de-o parte ingineri IT seniori, cu o experiență de peste 3 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare, potrivit unui comunicat de presă.
În același timp, 3Pillar Global își propune să crească viitoare generație de specialiști și să dezvolte competențe în acest sens. Compania caută în special ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată). De asemenea, compania va pune mult accent pe dezvoltarea competențelor de automatizare.
”Cele două birouri 3Pillar Global din Cluj și Timișoara au un rol strategic în cadrul companiei, de aceea dezvoltarea acestor centre este o prioritate. Echipele noastre au dezvoltat competențe de consultanță și au capacitatea de a lucra în echipe mixte alături de specialiști din SUA și UK ”, a declarant Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global, potrivit sursei citate.
Din cei 800 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 250 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 150 în City Business Centre Timișoara. Birourile din România deservesc în principal clienți pentru care compania dezvoltă soluții software în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și in domeniul financiar. În ceea ce privește planurile de viitor, 3Pillar Global analizează oportunitatea deschiderii a noi centre IT, atenția fiind îndreptată în acest moment spre două orașe din regiune, decizia finală urmând a fi luată până în vara acestui an.
3Pillar Global din România face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 800 de angajați. Cu peste 400 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații sau Equinox.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noi numiri aprobate astăzi de către Consiliul ASF

Articolul următor

Asociația Aberdeen Angus, premieră la Agraria - licitație de bovine de carne Angus

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share