IT&C

Compania americană 3Pillar Global, angajări în Cluj-Napoca și Timișoara

Companie americană de servicii IT 3Pillar Global, prezentă pe piața locală din 2009, angajează 100 de specialiști IT în Cluj-Napoca și Timișoara, odată cu extinderea operațiunilor din România și regiune.
În cele două centre 3Pillar Global din România, Cluj-Napoca și Timișoara, lucrează în prezent 400 de angajați, iar ținta companiei pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 500 de specialiști IT. Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează, pe de-o parte ingineri IT seniori, cu o experiență de peste 3 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare, potrivit unui comunicat de presă.
În același timp, 3Pillar Global își propune să crească viitoare generație de specialiști și să dezvolte competențe în acest sens. Compania caută în special ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată). De asemenea, compania va pune mult accent pe dezvoltarea competențelor de automatizare.
”Cele două birouri 3Pillar Global din Cluj și Timișoara au un rol strategic în cadrul companiei, de aceea dezvoltarea acestor centre este o prioritate. Echipele noastre au dezvoltat competențe de consultanță și au capacitatea de a lucra în echipe mixte alături de specialiști din SUA și UK ”, a declarant Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania și Senior Vice-President pentru operațiunile companiei la nivel global, potrivit sursei citate.
Din cei 800 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 250 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 150 în City Business Centre Timișoara. Birourile din România deservesc în principal clienți pentru care compania dezvoltă soluții software în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și in domeniul financiar. În ceea ce privește planurile de viitor, 3Pillar Global analizează oportunitatea deschiderii a noi centre IT, atenția fiind îndreptată în acest moment spre două orașe din regiune, decizia finală urmând a fi luată până în vara acestui an.
3Pillar Global din România face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 800 de angajați. Cu peste 400 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații sau Equinox.

Related posts

Fondatorul mașinii electrice Uniti, prezent la DevTalks Cluj Napoca

A. I.

Marii investitori din IT, atrași cu proiectele Clujului

Stefana Muresan

Germanii de la in-tech mai angajează 220 de oameni la Braşov anul viitor

Stefana Muresan

Municipiul Salonta va fi supravegheat cu 30 de noi camere video

Traian Dan

Bitdefender semnează un acord cu producătorul de routere Netgear

Stefana Muresan

Nagarro vrea să recruteze 50 de IT-iști la nivel național

Traian Dan

Clujenii de la Arobs vor monitoriza gratuit ambulanțele statului

Nora Dumitrescu

Despre energia de a schimba lumea în bine la Endava Inspire

Ionut Oprea

Clever Taxi, cea mai folosită aplicație de comandă de taxi din România, cumpărată de Daimler

Stefana Muresan

LeasingWEB: Avantajele unui serviciu de achiziționare în rate a unui website

A. I.

NTT DATA Romania continuă parteneriatul strategic cu mediul universitar și în cadrul proiectului „PEX – Practicăm EXcelența”

Nicolae Pop

Brașov: 15 start-up-uri din domeniile Energie și Smart City au învățat cum să atragă investiții pentru a-și dezvolta afacerile. Primarul, în juriu

Papuc Irina

Compania Canadiană Celestica face concedieri colective la Borş

Traian Dan

NTT DATA România lansează proiectul „PEX – Practicăm EXcelența”, stagii de practică pentru studenți

Nicolae Pop

Prin OneDock companiile pot ține într-un singur loc aplicațiile pe care le folosesc

Traian Dan

Moldova IT Park, primul parc pentru tehnologia informaţiei în Moldova: 160 de rezidenți în 4 luni

Stefana Muresan

Noua aplicație Inspectorul Pădurii va fi disponibilă, până în 10 februarie

Traian Dan

Universitatea Babeș-Bolyai împreună cu NTT DATA România lansează programul de master “Sisteme Informatice Avansate” în limba germană

Stefana Muresan

Încă 50.000 de euro de la GapMinder pentru startupul cu cea mai accelerată evoluție

Ligia Voro

Un an de la listare pe NYSE pentru Endava, capitalizare aproape dublă

Ligia Voro

Mai mult de zece mii de specialişti în domeniul IT din Timişoara şi-au mutat integral activitatea la domiciliu

Robert Bloancă

Americanii de la Yardi tind spre 1.000 de angajaţi în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Manageri. Fermieri versus IT și Automotive

Ligia Voro

NTT DATA anunță lansarea raportului pe tema Covid-19: “Reîntoarcerea la valorile noastre pe timp de criză”

Nicolae Pop

Leave a Comment