Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Credit Agricole Romania, ofertă unică pentru agricultură

Credit Agricole Romania anunţă lansarea unei noi linii de business destinată segmentului agricol, precum şi un nou portofoliu “all inclusive” de produse şi servicii.
Oferta CA Romania este o noutate pentru piaţa financiară autohtonă, reprezentând raportul perfect dintre nevoie şi oferta de creditare, abordare care, cu siguranţă, o va transforma intr-un punct de referinţă pentru sectorul agricol.
Oferta financiară de la CA Romania se adresează fermierilor profesionişti şi răspunde necesităţilor lor într-un mod global, echilibrând nevoile lor de finanţare cu perioada de creditare, tipul garanţiilor şi costurile lunare.
”Bazându-ne pe experienţa de peste 130 de ani a Grupului Credit Agricole în finanţarea fermierilor, oferta noastră este unică prin faptul că este singura care a fost gândită plecând de la ciclul agricol. Prin urmare portofoliul nostru de zece produse oferă soluţia potrivită la momentul potrivit, aceasta coordonare fiind esenţială pentru succesul programului de producţie. Prin accesarea uneia dintre soluţiile noastre financiare pe termen scurt, mediu sau lung, fermierii pot să-şi finanţeze la timp achiziţia de seminţe, pesticide, îngrăşăminte etc sau pot să-şi procure echipamente sau maşini, să cumpere teren sau să-şi prefinanţeze subventiile APIA”, arată oficialii grupului finaniar potrivit Bursa.
Luc Beiso, CEO Credit Agricole Romania a declarat: “Avantajele pe care le prezintă oferta noastră sunt evidente, aducându-le fermierilor costuri mai mici, soluţii de creditare person-alizate, finanţare pe perioade mai lungi de timp şi un nivel redus de presiune financiară. Am testat deja potenţialul ofertei noastre de finanţare pentru agricultură şi am fost încântaţi să vedem entuziasmul şi mai ales interesul fermierilor faţă de produsele noastre”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alba Iulia: Apulum, peste 1.500 de angajaţi şi locuri de muncă disponibile

Articolul următor

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share