Real Estate

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului multifunctional ISHO, a primit doua distinctii majore la nivel national, acordate de publicatii de top. „Building Romania Well” si premiul pentru cel mai verde proiect imobiliar din orasele secundare atesta profesionalismul si viziunea dezvoltatorului timisorean.
Obtinerea celor doua distinctii in cursul aceleiasi saptamani, Building Romania Well, acordata de publicatia de limba engleza Business Review, respectiv Cel mai verde proiect de birouri din orasele secundare, premiu acordat de revista americana Forbes, confirma pozitia de lider a Mulberry Development in transformarea industriei imobiliare din Romania.
Recunoasterile obtinute sunt cu atat mai valoroase in contextul in care compania timisoreana a inceput deja organizarea celui mai ambitios proiect de pana acum, ISHO, asteptarile din partea tuturor specialistilor din piata, la nivel international, fiind ridicate. La acestea, se adauga ambitia dezvoltatorului de a depasi scorul obtinut recent, acasa, in Timisoara, prin proiectul multifunctional ce urmeaza sa fie construit pe bulevardul Take Ionescu.
„Romania poate fi construita bine in mai multe feluri, prin modul in care sunt conduse afacerile, prin start-up-urile nou create, prin implicare sociala sau prin educatie. Dincolo de acestea, exista si latura fizica, tangibila, cea construita de dezvoltatorii imobiliari. Cei mai multi oameni din industria imobiliara vorbesc despre suprafete, metri patrati, rata de inchiriere, dar noi nu asta construim. Cred cu tarie ca un proiect imobiliar trebuie sa fie un concept ˙care duce la dezvoltarea unei cladiri, cladire ce creeaza un mediu unde oamenii lucreaza si traiesc, un mediu care genereaza creativitate si care aduce valoare intregii comunitati contribuind direct la calitatea vietii oamenilor. Acest lucru am facut la City Business Centre, primul nostru proiect dezvoltat, acelasi lucru l-am realizat la Cluj cu proiectul The Office si acelasi lucru ni-l propunem din nou acasa, in Timisoara, cu proiectul ISHO, unde intentionam sa construim primul cartier modern din istoria Timisoarei, cu 1.200 de apartamente, un hectar de spatii verzi, o cladire de birouri de noua generatie si numeroase servicii”, subliniaza Ovidiu Sandor.
Pe langa birouri si apartamente, ISHO va oferi un centru de conferinte, dar si un spatiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscina, dar si un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joaca, va fi deservit de un after-school, dar si de mai multe scoli si gradinite bine cotate, aflate in proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. De asemenea, proiectul va avea propriul debarcader, un loc de relaxare care deserveste, in acelasi timp, noua linie de vaporetto.Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare.
Despre Mulberry Development
Mulberry Development este o companie specializata in dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondata de antreprenorul Ovidiu Sandor. Compania este cunoscuta pentru realizarea a doua proiecte majore in cele mai importante orase secundare din Romania: City Business Centre, Timisoara si The Office, Cluj-Napoca.

Related posts

Bucharest – skyline transformation 2025: Romania and Bucharest in the top relocation options for global companies

Ionut Oprea

CADASTER AND REAL-ESTATE REGISTRATION: NEW LEGISLATIVE CHANGES

redactia

Provocări și soluții în implementarea proiectelor de investiții – eveniment online

Ion Surdu

66% din companiile de IT&C din București preferă sedii în sectorul 1

Stefana Muresan

Ionuț Țața, o viziune cu aparență futuristă despre smart city

Ligia Voro

Clujul va avea hub-uri educaționale în noile sale cartiere

Nora Dumitrescu

RPHI announces new management team for SkyTower

Ionut Oprea

Estoria City: The new normal: solvency, flexibility and trust

Ionut Oprea

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Carbochim, nou Consiliu de Administraţie prin metoda votului cumulativ

Stefana Muresan

Cine reprezintă România la Expo Real Munich 2019

Ligia Voro

UBC 0, construcție etapizată?

Robert Bloancă

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, energized by ENGIE Romania, 15 aprilie, online, 11.00 AM

Ionut Oprea

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

City-dwellers take centre stage in MIPIM 2020 conversations

Ionut Oprea

Deloitte: Locuințele noi s-au scumpit în majoritatea statelor europene în 2019

Traian Dan

Piata spatiilor comerciale din Bucuresti creste cu 100.000 mp

Transilvania Business

S IMMO AG: positive result – despite COVID-19

Ionut Oprea

P3 Logistic Parks, refinantare de 1,4 miliarde de euro

Transilvania Business

CBRE este consultantul London Stock Exchange Group în România

Stefana Muresan

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Nicolae Pop

Previziuni 2020. Ce investiții au fost promovate la Expo Real München 2019?

Ionut Oprea

ibis TimiȘoara City Center, deschis oficial

Ion Surdu

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Leave a Comment