Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului multifunctional ISHO, a primit doua distinctii majore la nivel national, acordate de publicatii de top. „Building Romania Well” si premiul pentru cel mai verde proiect imobiliar din orasele secundare atesta profesionalismul si viziunea dezvoltatorului timisorean.
Obtinerea celor doua distinctii in cursul aceleiasi saptamani, Building Romania Well, acordata de publicatia de limba engleza Business Review, respectiv Cel mai verde proiect de birouri din orasele secundare, premiu acordat de revista americana Forbes, confirma pozitia de lider a Mulberry Development in transformarea industriei imobiliare din Romania.
Recunoasterile obtinute sunt cu atat mai valoroase in contextul in care compania timisoreana a inceput deja organizarea celui mai ambitios proiect de pana acum, ISHO, asteptarile din partea tuturor specialistilor din piata, la nivel international, fiind ridicate. La acestea, se adauga ambitia dezvoltatorului de a depasi scorul obtinut recent, acasa, in Timisoara, prin proiectul multifunctional ce urmeaza sa fie construit pe bulevardul Take Ionescu.
„Romania poate fi construita bine in mai multe feluri, prin modul in care sunt conduse afacerile, prin start-up-urile nou create, prin implicare sociala sau prin educatie. Dincolo de acestea, exista si latura fizica, tangibila, cea construita de dezvoltatorii imobiliari. Cei mai multi oameni din industria imobiliara vorbesc despre suprafete, metri patrati, rata de inchiriere, dar noi nu asta construim. Cred cu tarie ca un proiect imobiliar trebuie sa fie un concept ˙care duce la dezvoltarea unei cladiri, cladire ce creeaza un mediu unde oamenii lucreaza si traiesc, un mediu care genereaza creativitate si care aduce valoare intregii comunitati contribuind direct la calitatea vietii oamenilor. Acest lucru am facut la City Business Centre, primul nostru proiect dezvoltat, acelasi lucru l-am realizat la Cluj cu proiectul The Office si acelasi lucru ni-l propunem din nou acasa, in Timisoara, cu proiectul ISHO, unde intentionam sa construim primul cartier modern din istoria Timisoarei, cu 1.200 de apartamente, un hectar de spatii verzi, o cladire de birouri de noua generatie si numeroase servicii”, subliniaza Ovidiu Sandor.
Pe langa birouri si apartamente, ISHO va oferi un centru de conferinte, dar si un spatiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscina, dar si un parc de peste 7.500 mp, cu pista de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joaca, va fi deservit de un after-school, dar si de mai multe scoli si gradinite bine cotate, aflate in proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. De asemenea, proiectul va avea propriul debarcader, un loc de relaxare care deserveste, in acelasi timp, noua linie de vaporetto.Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare.
Despre Mulberry Development
Mulberry Development este o companie specializata in dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondata de antreprenorul Ovidiu Sandor. Compania este cunoscuta pentru realizarea a doua proiecte majore in cele mai importante orase secundare din Romania: City Business Centre, Timisoara si The Office, Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea: Plastor, producător pentru Salomon

Articolul următor

Mega Image, în cadrul Platinia Shopping Center

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share