Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea: Plastor, producător pentru Salomon

Grupul orădean Plastor specializat în producţia de materiale plastice realizează de mai bine de 20 de ani clăpari pentru brandul de echipamente sportive Salomon, unul dintre cele mai cunoscute din lume.
„Începând cu anul 1993, Plastor produce clăpari şi legături de schi pentru firma Salomon şi din anul 2000 pentru firma Atomic“, potrivit site-ului Plastor.
Brandurile Atomic şi Salomon sunt amândouă active pe acelaşi segment. Primul este un brand austriac, pe când al doilea face parte din grupul finlandez Amer începând cu 2005. Anterior a făcut parte din grupul Adidas. Grupul finlandez Amer are afaceri anuale de peste 2,5 mld. euro şi deţine în porto¬foliu unele dintre cele mai cunoscute branduri de echipamente sportive din lume. România este unul dintre furnizorii strategici pentru grupul Amer, producând în România peste 75% din clăparii pe care îi vinde apoi la nivel mondial.
Despre Plastor
plastor 2
Plastor este astăzi una dintre cele mai importante firme producatoare de articole din materiale plastice din România, având un capital integral privat. Experienta in domeniul materialelor plastice acumulata din 1914 si calitatea, la un standard tot mai ridicat, a produselor realizate din material plastic, au permis dezvoltarea, extinderea si largirea domeniilor de activitate.
Începând din 1999, societatea intră într-un amplu proces de reorganizare în forma de grup. Plastor rămâne societatea mamă a grupului din care mai fac parte 9 filiale, societăţi independente din punct de vedere juridic, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.
Sursa foto: plastor.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental - distincția Ford Q1 pentru furtunurile fabricate la Nădab

Articolul următor

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share