Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continental – distincția Ford Q1 pentru furtunurile fabricate la Nădab

Echipa Continental din Nădab a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de Ford – distincția Q1, pentru furtunurile produse în fabrica sa. Aceasta se acordă în urma unui set de evaluări, care au vizat mai multe paliere de funcționare a producătorului de furtunuri.
ContiTech a produs și livrat către Ford peste 550.000 de diferite furtunuri numai în anul 2016. Ancuța Aga, Nicolae Ardelean și Ioan Iancu se numără printre cei care lucrează la produsele livrate companiei Ford.
Nicu, așa cum îi spun colegii, este parte a echipei ContiTech încă din anul 2009. El lucrează în unitatea de producție în postul de operator tăiere. După ce își termină treaba, vine rândului colegului său, Ioan, care asamblează produsele. Deși are o vechime de mai puțin de 2 ani în companie, el lucrează pe toate mașinile de asamblare și transformă produsul primit de la Nicu în furtunul care este livrat. În lanțul procesului de fabricație urmează Ancuța. De fiecare dată cu zâmbetul pe buze, ea instruiește, verifică și motivează echipa pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate.
Munca lor și a colegilor a fost recompensată prin distincția Q1, o recunoaștere a angajamentului global pe care Continental îl arată față de calitatea produselor, dar și pentru încrederea pe care Ford o are în companie, pentru precizia livrărilor, managementul materialelor și sprijinul pe partea de inginerie și costuri.
Premiul a fost primit de Christian Krafft, directorul general al fabricii de furtunuri din Nădab, care a subliniat faptul că „Ford este unul dintre clienții strategici ai Continental, iar premiul Q1 este recunoașterea efortului extraordinar al echipei. Felicit întreaga echipă ContiTech Nădab pentru această realizare care va deschide uși spre dezvoltare și progres”.
Despre Concernul Continental
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 56 de ţări.
In perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro in activitaţile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental deţine sapte unitaţi de producţie si patru centre de cercetare şi de dezvoltare in Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor in Bucuresti. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi si si-a marit echipa in 2016 cu peste 1.000 noi membri in Romania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Articolul următor

Oradea: Plastor, producător pentru Salomon

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Centura Beiuș la stadiul de 70%

Constructorii: Drum Asfalt (lider), Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi, Obras Publicas y Regadios, OPR Asfalt și Ile Viorel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share