Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CA Technologies – lider pe piața soluțiilor de autentificare avansată

CA Technologies (NASDAQ: CA) a fost desemnată drept lider pe piața soluțiilor de autentificare avansată în raportul “Leadership Compass: Adaptive Authentication,” lansat de KuppingerCole, companie de cercetare specializată în managementul identității și accesului.
Soluția companiei, CA Advanced Authentication, a fost evaluată pentru acest raport, care a luat în considerare produsele care se concentrează pe autentificarea adaptivă – procesul de a colecta atribute suplimentare despre utilizatori și mediile în care aceștia activează și a le evalua în contextul politicilor bazate pe risc.
“Soluția CA Advanced Authentication este una flexibilă, fiind disponibilă atât ca un produs de sine stătător, cât și integrată în pachete cu alte soluții de management al identității și accesului oferite de CA și alți vendori. Aceasta poate fi implementată on-premises sau în cloud, datorită infrastructurii multi-tenant. Cu un sistem care analizează până la 200 de factori de risc și o capabilitate de profilare a utilizatorului bazată pe auto-învățare, pentru facilitarea autentificării continue, CA Advanced Authentication intră pe lista scurtă a soluțiilor de autentificare adaptive”, declară John Tolbert, analist KuppingerCole.
În raport, KuppingerCole a analizat liderii în patru categorii: inovație, prezență pe piață, produs și „per ansamblu.” În segmentul de produs, CA a primit cele mai mari punctaje de „puternic pozitiv” și „pozitiv” pentru securitate, funcționalizate, integrare, interoperabilitate și ușurința în utilizare.
“Resimțim o cerere mare, în continuă creștere, pentru soluții de autentificare adaptive și fără întreruperi. Această nouă generație, de autentificare bazată de analiza datelor, este o componentă cheie pentru un viitor fără parole”, declară Mordecai Rosen, senior vice president și Security business general manager, CA Technologies.
CA Technologies (NASDAQ: CA) dezvoltă soluții software care accelerează procesul de transformare a companiilor și le permite acestora să profite de oportunitățile economiei bazate pe aplicații mobile. Software-ul se află în centrul fiecărei afaceri, indiferent de industrie. ”De la planificare, la dezvoltare, la management și securitate, CA lucrează cu companii din întreaga lume pentru a schimba modul în care trăim, tranzacționăm și comunicăm – prin medii mobile, cloud privat și public, distribuite și mainframe”, potrivit unui comunicat al companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Life is Hard, profit de 500.000 lei

Articolul următor
IT

Industria IT, alături de Primărie în implementarea Strategiei pentru Cluj-Napoca, un oraş inteligent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share