Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Poiana Brașov: Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat

Cei mai buni studenți, dar și tinerii profesioniști din țară și din stăinătate se pot înscrie până în 3 aprilie la cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România, Aspire Academy, care va avea loc în Poiana Brașov 14-22 iulie, la ANA Hotels.
Participanții vor afla de la cei mai buni profesori de la Harvard, Stanford şi Berkley care sunt secretele construirii unui viitor de succes. Aspire răspunde nevoii tinerilor români de îndrumare profesională la standarde superioare. Programele le oferă tuturor participanţilor acces la informaţii esenţiale pentru succes în carieră într-un mod profesionist alături de lideri ai mediului de afaceri şi profesori internaţionali de renume, se arată într-un comunicat al organizaţiei.
După terminarea programului, participanţii vor face parte din reţeaua de job-uri, oportunităţi şi internship-uri din cadrul organizaţiei Aspire. Multe companii de top din România şi din străinătate decid să recruteze direct prin intermediul organizaţiei. Comunitatea reuneşte astăzi peste 500 de elevi, studenţi şi profesionişti care împărtăşesc constant resurse şi oportunităţi cu toţi membrii Aspire.
Selecție riguroasă
Proiectul a fost fondat în anul 2011 de către un grup de absolvenţi români de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum: Harvard, Wharton, Princeton, IE şi Georgetown. Misiunea lor a fost şi este să le ofere tinerilor români acces la educaţia din Occident de care ei au avut parte. Elevii, studenţii şi tinerii profesionişti sunt invitaţi să îşi trimită aplicaţia până la data de 3 Aprilie la adresa www.aspireacademy.ro.
Procesul de selecţie este unul foarte riguros, aşa că numai cei mai buni ajung să facă parte din comunitatea Aspire. Aspire este singurul ONG din România care se ocupă de cursuri pe business şi leadership coduse de profesori de la Harvard, Stanford, Georgetown şi INSEAD. În prezent, absolvenţii Aspire studiază şi muncesc în peste 37 de ţări.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

RATBV SA, contract cu ICCO Energ

Articolul următor

AUTOLIV, primul volan produs în Onești

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share