Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AUTOLIV, primul volan produs în Onești

Compania Autoliv România a deschis o fabrică în Onești, județul Bacău. Autoliv a creat aici 96 de locuri de muncă, urmând ca din 2018 numărul acestora să ajungă la 300.
Luni, a fost inaugurarea fabricii Autoliv din Onești, iar la eveniment au participat Franck Roussel, fost președinte al Autoliv Europe, Ionel Fierbinţeanu, Country Manager şi Ioan Marin, Operational Manager Autoliv.
Cu această ocazie a fost prezentat şi primul volan realizat la Oneşti din cele peste 200.000 ce se vor realiza în acest an, sau din cele peste 500.000 anual, cât este planul pentru următorii ani.
Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România, subsidiara locală a grupului suedez Autoliv care își are sediul la Brașov, ajunge, astfel, la aproximativ 10.000 de angajaţi în fabricile locale.
În fabricile din România, suedezii produc centuri de siguranţă, chingă pentru centurile de siguranţă, generatoare de gaz pentru airbag, module de airbag, dar şi airbaguri şi volane. Autoliv România produce în principal pentru pieţele externe, pentru clienţi precum BMW, Volkswagen, Renault sau Ford.
Grupul auto suedez Autoliv a deschis prima fabrică din România care produce centuri de siguranţă şi sisteme pentru airbaguri în anul 1997 la Braşov, aceasta fiind urmată în anul 2007 de o nouă investiţie de 30 milioane de euro în a doua unitate, în Lugoj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Poiana Brașov: Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat

Articolul următor

Și apa se plătește!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share