Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vinurile Jidvei, distinse cu 8 medalii la China Wine & Spirits Awards

China Wine & Spirits Awards (CWSA), cea mai importantă și prestigioasă competiție de vinuri și băuturi alcoolice din Hong Kong și China, a distins Jidvei cu opt medalii, la categoria Best Value: Double Gold pentru Grigorescu Dry Muscat, Grigorescu Roze și Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc; Gold pentru gama Grigorescu, soiurile Gewurztraminer, Pinot Grigio și Sauvignon Blanc; Silver pentru vinul spumant Mărgăritar Alb; Bronze pentru Nec Plus Ultra Chardonnay, potrivit site-ului companiei Jidvei.
Medaliile CWSA sunt oferite vinurilor cu potențial pentru piața chineză — cea mai rapidă creștere mondială în industria vinurilor. În competiție se înscriu branduri cunoscute, precum și vinuri de tip boutique, din peste 55 de țări. Vinurile sunt degustate în orb (blind tasted) și evaluate în funcție de categorie (vinuri liniștite, vinuri spumante și vinuri alcoolizate), soi, vechime și zahăr rezidual.
„Vrem ca cele mai bune vinuri să fie degustate de către persoanele potrivite și să primească recunoașterea pe care o merită. Dintre cei 550 de profesioniști care aplică pentru a fi parte din juriu, la fiecare competiție CWSA, 100 dintre cei mai buni, activi și importanți cumpărători — importatori, distribuitori, deținători lanțuri de restaurante, retaileri și somelieri — sunt selectați să reprezinte toate regiunile din China” , a spus Kelly England, Creative Director China Wine & Spirits Awards, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Stabilus România, în liga premier a industriei auto

Articolul următor

MIPIM 2017 to showcase the investment opportunities in Turkey

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share