Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Amylon Sibiu, investiție de aproape 7 milioane de lei în două terenuri

Unul dintre cei mai mari producători de ducliuri a decis să achiziționeze două terenuri din Sibiu. Suma pe care cei de la Amylon o vor plăti este de aproape șapte milioane lei.
Producătorul de dulciuri Amylon Sibiu, listat pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO, a decis să achiziţioneze două terenuri în municipiul Sibiu pentru aproximativ 7 milioane lei. Plata urmează să fie făcută în rate trimestriale egale în trei ani. Probabil achiziţia de terenuri face parte din strategia companiei cu 9 milioane lei capitalizare de a se dezvolta, anunță ZF.
Terenurile au şi construcţii industriale şi cumulate au o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătrăţi. Feleacul, cel mai cunoscut brand din portofoliul companiei, a fost salvat în 2008 de Amylon după ce terenul pe care se afla fosta fabrică a ajuns proiect imobiliar. Producătorul de amidon Amylon a plătit 500.000 de euro plus TVA pentru liniile de producţie şi mărcile Feleacul, conform datelor de la acea vreme.
Compania este deţinută în proporţie de 53,6% de Moara Cibin, Boromir Ind (17,7%), Boromir Prod (11,4%). De la începutul anului s-au derulat 25 de tranzacţii cu acţiuni Amylon în valoare de 25.200 de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Locatarii etapei a treia a proiectului Blue Residence, propria aplicație Smart Home

Articolul următor

Iproeb Bistriţa, dividende cu un randament de 7%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share