Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Locatarii etapei a treia a proiectului Blue Residence, propria aplicație Smart Home

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial vrea să construiască, în Brașov, 85 de apartamente într-un imobil care are o dinamică accentuată a volumetriei, fiind structurată pe trei paliere de înălţime.
Compania Blue&Gold Marketing SRL, dezvoltatorul proiectului imobiliar Blue Residence, va demara în luna mai construcția celei de-a treia etape a proiectului, care va cuprinde 82 de unități locative și trei spații comerciale. În primele două etape, dezvoltatorul a construit patru blocuri, totalizând 110 apartamente, valoarea acestora fiind de 4,5 milioane de euro. Primele două blocuri au fost predate până la finele anului trecut, următoarele două urmând să fie predate în luna mai, potrivit bizbrasov.ro.
Valoarea etapei a treia a proiectului, care va fi construită tot în zona Tractorul, este evaluată de către dezvoltator la 4 milioane de euro. În această etapă va fi construit un bloc cu o arhitectură neliniară, având trei nivele de înălțime – de trei, cinci și opt etaje. În plus, dezvoltatorul imobiliar dorește să ofere și o aplicație proprie tip „Smart Home” prin care locatarii să își poată controla de la distanță utilitățile. De asemenea, pe acoperișul clădirii va fi amenajată o terasă verde, cu vegetație și gazon. Astfel, acoperișul poate deveni o zonă de relaxare și de socializare pentru locatari. O altă noutate ar fi că în parcajul imobilului, care va fi amplasat în subsolul blocului, va fi amenajată și o priză pentru mașinile hibride sau electrice.
„Am reușit să atragem clienții datorită faptului că suntem unul dintre puținele proiecte noi care pune accent pe izolarea termică si fonică utilizând vată bazaltică, un produs natural, în locul polistirenului. De asemenea, nivelul de finisare si materialele utilizate satisfac gusturile clienților”, spun reprezentanţii firmei, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Summit-ul HR-ilor la Cluj-Napoca, eveniment de referință în industria resurselor umane

Articolul următor

Amylon Sibiu, investiție de aproape 7 milioane de lei în două terenuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share