Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara: Încep lucrările pe șantierul ISHO

Lucrarile pentru noul proiect ISHO de locuinte şi birouri ce va fi amplasat pe un teren de peste 12 mii mp din Timișoara vor demara săptămânile următoare, potrivit arenaconstruct.ro.
Autorităţile locale au eliberat autorizaţia de construire pentru un imobil de birouri în regim de înălţime Subsol + Parter + 7 Etaje + Etaj tehnic. Suprafaţa construită a acestei clădiri va fi de 2.114 mp, iar cea desfăşurată de 21.201 mp. În prezent, constructorii pregătesc terenul pentru lucrări, scrie sursa citată.
Pe terenul de 12.585 mp vor fi trei tipuri de locuinţe: *Parkside – construite în jurul unui parc, cu regim de înălţime de 9, 16 şi 20 etaje; * trei clădiri Riverside cu vedere la Râul Bega – două de 6 etaje şi una de 20 de etaje. * Supreme – etajele superioare ale clădirilor enumerate. De asemenea, vor fi construiţi şi 50.000 mp de birouri de nouă generaţie.
Şantierul proiectului ISHO este amplasat pe strada Take Ionescu, nr. 46B din Timişoara. Proiectul va fi dezvoltat în trei faze. Prima faza cu livrare în prima parte a anului 2018 include primele două clădiri de locuinţe Riverside şi 16.000 mp de birouri. În incinta amplasamentului vor fi amenajate 2.000 de locuri de parcare Structura clădirilor va fi din beton armat şi zidărie cu BCA. Va fi montat şi un sistem de încălzire prin pardoseală.
Viitorul ansamblu va beneficia de un centru cultural, debarcader propriu şi staţie de vaporetto, sală de fitness, piscină şi 1ha de spaţii verzi. Arhitectul proiectului este biroul de arhitectură Gaivoronschi şi Andreescu. Dezvolatorul este societatea Take Work SA, controlată de omul de afaceri Ovidiu Şandor, şi de regulă colaborează cu aceiaşi antreprenori pentru fiecare proiect derulat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creșterea productivității prin utilaje performante la firma Davilemn SRL

Articolul următor

Sute de feluri de vin, expuse și degustate la a XIV-a ediție VINVEST

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share