Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeronavele TAROM de tip Airbus 318 și Boeing 737, serviciu AirFi

Aeronavele TAROM de tip Airbus 318 și Boeing 737 au fost dotate cu serviciul AirFi, oferit pasagerilor gratuit începând cu data de 14 martie, au anunțat, luni, într-o conferință de presă reprezentanții companiei.
‘Serviciul AirFi este unul de divertisment, oferit gratuit la bordul aeronavelor TAROM. Din păcate, nu putem oferi acest serviciu la toate aeronavele TAROM pentru că sunt specificități tehnice legate de navigabilitate, drept pentru care acest serviciu va fi oferit atât pe rute externe, cât și pe rute interne la aeronavele de tip Airbus 310 și Boeing 737, seria 700. Fiind vorba despre servicii de divertisment, călătorii vor avea în program filme pe care le pot urmări, știri, muzică și diverse alte informații care vor fi setate în cutia AirFi. Este vorba despre un intranet, de informații oferite wireless pe device-urile care se pretează la acest serviciu. Nu este vorba despre internet. Vorbim despre confortul pasagerilor TAROM și acest lucru sper să fie un plus pentru care să aleagă această companie. Serviciul pentru care TAROM nu plătește nimic reprezintă un parteneriat semnat cu DNata România’, a menționat Eugen Davidoiu, directorul general al operatorului aerian national, citat de Agerpres.
Noul serviciu va fi accesibil începând cu data de 14 martie 2017, pe toate zborurile interne și externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 si Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcțional pe opt avioane din flota TAROM.
AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smart phone, tablete, laptopuri) și conține o gamă variată de opțiuni media, atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum: informații despre compania TAROM, știri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalți pasageri etc. Totodată, pasagerii au posibilitatea de a-și exprima opinia cu privire la serviciile oferite, prin completarea unui formular de feedback.
Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să dețină echipamentele setate în mod avion, iar cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la rețeaua Wi-Fi.
Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Începând din luna iunie a anului 2010 este membră a Aliantei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hattrick Office Building in Sibiu

Articolul următor

Politehnica Timișoara – model de implementare a proiectelor din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share