Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fraţii Micula vând 11 hoteluri de pe litoral

Ioan si Viorel Micula au scos la vanzare 11 dintre cele 12 hoteluri pe care le detin pe litoral, acesta reprezantand cel mai mare pachet scos vreodata la vanzare de un operator privat de turism din Romania.
Hotelurile au fost cumparate acum aproximativ 15 ani, cand fratii Micula au devenit mai mari turoperatori la mare, noteaza Profit.ro.
Cei doi frati au modernizat un singur hotel, Patria, in acesti ani, restul de 11 fiind dotate tot ca pe timpul comunismului. Sursa citata noteaza ca inclusiv mobilierul si perdelele sunt dinainte de 1989, cu mici exceptii. Cu exceptia hotelului Patria, care are trei stele, si al unuia din Neptun, Prahova, care o stea, celelalte au cate doua stele, scrie sursa citată.
Fratii Micula au scos la vanzare hotelurile National (160 camere) si Unirea (176 de camere) din Mamaia, Banat (221 camere), Slatina (225 camere) si Craiova (163 camere) din Olimp si Terra (302 camere), Caraiman (242 camere), Clabucet (242 camere) Prahova (325 camere), Romanta (322 camere) si Balea (323 camere) din Neptun.
Potrivit unui raport oficial al Autoritatii de Supraveghere Financiara, niciunul dintre aceste hoteluri nu a avut profit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Politehnica Timișoara – model de implementare a proiectelor din fonduri europene

Articolul următor

Friesland și Albalact, cei mai mari angajatori din industria lactatelor

Citește și:
Citeste mai mult

Manager nou la Visit Oradea

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) continuă proiectele cu un nou management. Marți, 27…
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share