Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bani pentru tronsoanele de autostradă din județul Cluj

Guvernul a alocat 2,2 miliarde de lei pentru lucrările la tronsoanele de autostradă aflate în judeţul Cluj, care ar trebui finalizate până în vara anului viitor, conform radiocluj.ro.
În proiectele executivului intră atât două porţiuni ale Autostrăzii Transilvania cât şi Autostrada Sebeş – Turda.
Până în iulie 2017 ar trebui date în folosinţă două tronsoane ale Autostrăzii Turda – Sebeş, care vor lega Turda de municipiul Aiud. Pentru această investiţie, de la bugetul de stat au fost alocaţi 950 de milioane de lei.
Până la mijlocul anului viitor trebuie deschis şi sectorul Gilău – Nădăşel al Autostrăzii Transilvania. Aici lucrările sunt aproape terminate, dar tronsonul nu poate fi folosit deoarece nu a fost construit un pod peste Someş, care să îl lege de restul autostrăzii. Se preconizează că amenajarea podului va fi gata în primăvara anului viitor, când ar trebui terminat şi tronsonul Nădăşel – Mihăiești, care duce autostrada până la graniţa cu judeţul Sălaj.
Lucrările la Autostrada Transilvania vor continua şi înspre Est, de la Câmpia Turzii până aproape de Târgu Mureş. Prima parte a anului 2018 este termenul când ar trebui ca porţiunea de autostradă să fie deschisă circulaţiei. Pentru finanţarea tuturor lucrărilor la Autostrada Transilvania, de la buget s-au alocat 1,27 miliarde de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Satu Mare: Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler - viitori clienți ai austriecilor de la Alu Menziken

Articolul următor

Gartner poziționează CA Technologies drept lider pe piața soluțiilor IGA

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share