Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gartner poziționează CA Technologies drept lider pe piața soluțiilor IGA

CA Technologies (NASDAQ: CA) anunță că Gartner a inclus suita CA Identity în ”Leaders Quadrant” în cadrul raportului Magic Quadrant 2017 pentru soluții de guvernanţă şi administrare a identităţii (IGA). În cadrul raportului, vendorii au fost evaluați în funcție de abilitățile de execuție și viziunea cuprinzătoare.
Potrivit raportului, liderii din categoria soluțiilor IGA oferă un set complet de instrumente pentru guvernanța și administrarea identității și a accesului. Acești furnizori au dezvoltat cu succes o bază semnificativă de clienți și un flux continuu de venituri, înregistrând un nivel ridicat de fiabilitate și o creștere robustă a afacerilor. Liderii dispun, de asemenea, de o viziune și o execuție superioare, aticipând cerințele pieței legate de tehnologie, metodologie sau mijloace de livrare. Liderii înregistrează totodată un nivel ridicat de satisfacție a clienților cu privire la capabilitățile Identity Governance & Administration și/sau a serviciilor conexe.
În urma unui sondaj, la care au participat peste 100 de utilizatori ai suitei CA Identity, 70% dintre aceștia au afirmat că utilizarea soluțiilor a redus costurile cu peste 25%.
Accesarea în mediul virtual reduce costurile chiar mai mult, oferind o instalare și configurare care, de la câteva zile, ajunge la o durată de doar câteva minute. Organizațiile pot, de asemenea, să evite costurile ridicate recurente legate de licențierea software, aplicația furnizând instanțe preinstalate ale unui sistem de operare, server de aplicații și director.
„Identitatea și administrarea guvernării nu se mai rezumă doar la cerințele de conformitate. Implică, de asemenea, protejarea ariei extinse vulnerabilă la atacuri, pe care o întâlnim în mediile IT hibride de azi. CA Identity este o suită de soluții completă pentru Identity Governance & Administration, care susține securizarea afacerilor clienților noștri, prin gestionarea proactivă a drepturilor de identitate și acces pentru toți utilizatorii și toate aplicațiile lor, fie că sunt găzduite în cloud sau on-premises”, a declarat Mordecai Rosen, senior vice president şi general manager, divizia CA Security.
Despre CA TECHNOLOGIES
CA Technologies (NASDAQ: CA) dezvoltă soluții software care accelerează procesul de transformare a companiilor și le permite acestora să profite de oportunitățile economiei bazate pe aplicații mobile. Software-ul se află în centrul fiecărei afaceri, indiferent de industrie. De la planificare, la dezvoltare, la management și securitate, CA lucrează cu companii din întreaga lume pentru a schimba modul în care trăim, tranzacționăm și comunicăm – prin medii mobile, cloud privat și public, distribuite și mainframe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bani pentru tronsoanele de autostradă din județul Cluj

Articolul următor

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Dăm Click pe România în 2023

Școlile care au nevoie de calculatoare se pot înscrie până în 2 octombrie pentru un al doilea apel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share