București Real Estate

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts!

Incepand cu luna mai 2017, Asociatia Culturala Noblesse continua proiectul Fusion Arts.Palatul Noblesse- Lifestyle Palace se transforma intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.

Daca esti artist si vrei mai multa vizibilitate pentru lucrarile tale, Fusion Arts a lansat un Open Call, pentru cei care doresc sa isi expuna lucrarile in cadrul evenimentelor propuse prin acest proiect!

Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:
23-26 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace

26 mai Urban Graden Party #1

Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week.si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, video mapping, show-uri de stand-up comedy sau improvizatii de teatru.

Categoriile standard in care se fac inscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design interior, Design de produs, Fashion si Accesorii hand-made. Exista si o a sasea categorie – Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a incuraja participarea artistilor care nu se regasesc in categoriile anterioare dar considera ca au de transmis un mesaj prin lucrarile lor.

Detalii despre posibilitatile de inscriere in proiect gasiti aici. Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 8 mai 2017, deadline valabil pentru inscrierea in cadrul editiei mai 2017.

Ulterior editei de deschidere din mai, Proiectul Fusion Arts va continua pana in octombrie, prin organizarea lunara a Urban Garden Parties.

In 2016 a avut loc prima editie a proiectului Fusion Arts, desfasurat pe parcursul a 16 zile, in care peste 45 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile. Expozitia a fost insotita de portofoliul de produse semnate de designeri internationali, marca Noblesse Interiors (mobilier, decorațiuni, corpuri iluminat pentru interior și exterior).
Vizitatorii au putut participa la o serie de workshop-uri, spectacole si prezentari de produse in Biblioteka Hub, un spatiu dedicat conferintelor artistice, din interiorul Palatului Noblesse – Lifestyle Palace.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ului Noblesse, ce cuprinde de asemenea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design si arhitectura de interior Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

Related posts

O firmă de IT a reușit să aibă în portofoliu 30% din piața de real-estate din București

Stefana Muresan

Dr. Bruno Ettenauer, the new CEO of S IMMO starting March 2021

Ionut Oprea

Real estate – the global stage

Stefana Muresan

Studiu Unlock: Companiile se reîntorc în oraș

Ionut Oprea

ELIT România continuă colaborarea cu P3

Ionut Oprea

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

Cea mai bună performanță din ultimii 5 ani pentru grupul DENT ESTET la nouă luni: creștere cu 34% a cifrei de afaceri față de 2018

Nicolae Pop

Încă un expert confirmat la Conferința „Litigii pe Fonduri Europene”, București

redactia

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România

redactia

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

CBRE: Bucureștiul domină piața de spații de birouri din ECE, aflată într-o dezvoltare dinamică

Ligia Voro

LabCampus gains world-leading technology company as its first customer

Ionut Oprea

The winners of the MIPIM Awards 2020 are…

Ionut Oprea

New lease agreement signed for SPDI

Ionut Oprea

Analiză Deloitte: Activitatea de fuziuni și achiziții s-a menținut la un nivel semnificativ în 2020, în pofida contextului general fără precedent

Transilvania Business

Deloitte România a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta birourile în clădirea The Mark

redactia

252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice până în 2020

Ligia Voro

Proiect rezidențial de 3.000 de apartamente la Apahida

Nora Dumitrescu

Cel mai mare castel baroc din Transilvania, vândut la superofertă

Nora Dumitrescu

Conferința „Real Estate, Quo Vadis?”, la a treia ediție

Stefana Muresan

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Transilvania Business

The Bridge va avea cel mai mare restaurant dintr-o cladire de birouri

Ionut Oprea

IATA Calls for Borders to Open and Continued Relief Measures

Ionut Oprea

Bucureşti, Cluj şi Timiş- cele mai multe imobile vândute în februarie

Stefana Muresan

Leave a Comment