București Real Estate

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts!

Incepand cu luna mai 2017, Asociatia Culturala Noblesse continua proiectul Fusion Arts.Palatul Noblesse- Lifestyle Palace se transforma intr-un hot spot al artelor si industriilor creative prin crearea unui mix cultural eterogen, ce reuneste lucrari din domenii artistice diferite cu scopul de a promova arta si design-ul romanesc.

Daca esti artist si vrei mai multa vizibilitate pentru lucrarile tale, Fusion Arts a lansat un Open Call, pentru cei care doresc sa isi expuna lucrarile in cadrul evenimentelor propuse prin acest proiect!

Artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in mod gratuit in cadrul evenimentelor Fusion Arts – May Edition:
23-26 mai Open Expo – Expozitie deschisa in incinta Palatului Noblesse – Lifestyle Palace

26 mai Urban Graden Party #1

Fusion Arts ofera artistilor un spatiu neconventional in care sa-si prezinte lucrarile si cuprinde totodata evenimente special gandite pentru a le asigura vizibilitatea:

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week.si reuneste lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs, alaturi de concerte live, proiectii, video mapping, show-uri de stand-up comedy sau improvizatii de teatru.

Categoriile standard in care se fac inscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design interior, Design de produs, Fashion si Accesorii hand-made. Exista si o a sasea categorie – Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a incuraja participarea artistilor care nu se regasesc in categoriile anterioare dar considera ca au de transmis un mesaj prin lucrarile lor.

Detalii despre posibilitatile de inscriere in proiect gasiti aici. Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 8 mai 2017, deadline valabil pentru inscrierea in cadrul editiei mai 2017.

Ulterior editei de deschidere din mai, Proiectul Fusion Arts va continua pana in octombrie, prin organizarea lunara a Urban Garden Parties.

In 2016 a avut loc prima editie a proiectului Fusion Arts, desfasurat pe parcursul a 16 zile, in care peste 45 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile. Expozitia a fost insotita de portofoliul de produse semnate de designeri internationali, marca Noblesse Interiors (mobilier, decorațiuni, corpuri iluminat pentru interior și exterior).
Vizitatorii au putut participa la o serie de workshop-uri, spectacole si prezentari de produse in Biblioteka Hub, un spatiu dedicat conferintelor artistice, din interiorul Palatului Noblesse – Lifestyle Palace.

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ului Noblesse, ce cuprinde de asemenea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design si arhitectura de interior Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

Related posts

VIDEO: CON-A va finaliza lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu

Ion Surdu

6 startup-uri românești creative, selectate pentru un marketing bootcamp internațional la Madrid

Stefana Muresan

P3 Logistics Parks semnează două noi contracte de închiriere cu Uniprest Instal și Norm Fasteners

Papuc Irina

Top 10 cele mai scumpe terenuri de vânzare din Cluj. 7 milioane de euro pentru 2 hectare de pământ în Mărăşti

redactia

eMAG va livra produsele cu automobile 100% electrice

Papuc Irina

Ecosistemul pentru start-up-uri La French Tech România a fost lansat

Ligia Voro

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

Stefana Muresan

Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution SRL: “Cred că României îi lipsesc profesioniștii care să înțeleagă că aportul zonei private în sănătate este extrem de benefic”

Ligia Voro

CTP își extinde colaborarea cu FRÄNKISCHE Romania în CTPark Turda, ajungând la un total de peste 10.000 m²

Stefana Muresan

PRIAevents și RAC organizează conferinta Influencers and Ethics in Advertising în 2 noiembrie la București

redactia

Brașov: Biroul de proiectare Dico&Țigănaș va crea conceptul pentru Sala polivalentă

Stefana Muresan

New at MIPIM 2018 – An Africa Forum, a Legal Forum and a PropTech Lab

Ionut Oprea

CBRE: Stocul industrial a depășit pragul de 4 milioane mp

Ligia Voro

Zalăul a ajuns în topul retailului din România

Nora Dumitrescu

Free download: The New Normal – Market Pulse Report, Romania

Papuc Irina

Premier Estate Management, tranzacții de peste 20 mil. de euro

Stefana Muresan

Traficul de pasageri în aeroporturile din România a crescut cu 6% în 2019

Papuc Irina

GTC buys two more office buildings

EXCLUSIV: Viziunea noului director al CN Aeroporturi București, George-Alexandru Ivan – INTERVIU

Stefana Muresan

”Prima casă” 2017, plafon total de garantare de 2,67 miliarde de lei

Stefana Muresan

B | Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ionut Oprea

HAGAG demarează lucrările la H VICTORIEI 109

Stefana Muresan

B | Smartree ofera servicii de salarizare pe orice platforma software a clientilor

Leave a Comment