Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DTZ Echinox devine Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali in servicii imobiliare, a semnat un acord de exclusivitate cu DTZ Echinox ca afiliat al acestuia in Romania.

Anuntul formal de afiliere vine dupa fuziunea globala dintre Cushman & Wakefield si DTZ din anul 2015. DTZ Echinox a fost partenerul companiei DTZ in Romania incepand cu anul 2002. De astazi, DTZ Echinox isi va schimba identitatea, devenind Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox ofera o gama completa de servicii de consultanta imobiliara pentru investitori, chiriasi si proprietari pe toate sectoarele pietei imobiliare. Serviciile de baza ale companiei includ inchiriere si brokeraj, administrare a proprietatilor, piete de capital, investitii, gestionarea activelor imobiliare, evaluare, cercetare de piata si management de proiect.

Mihnea Serbanescu, Manager General al Cushman & Wakefield Echinox: “Cushman & Wakefield Echinox reprezinta un nou capitol al povestii de succes a companiei pe care am fondat-o cu 23 de ani in urma. Cu acest brand nou, care integreaza istoria, echipele si know-how-ul a doi lideri de piata, sunt convins ca vom reusi sa livram in continuare servicii de consultanta imobiliara si brokeraj la cel mai inalt nivel si ne vom extinde capabilitatile pentru a ne consolida pozitia pe piata imobiliara locala.”

Jonathan Hallett, Head of Central & Eastern Europe, Cushman & Wakefield: “Cushman & Wakefield este o prezenta foarte puternica in Europa Centrala si de Est si suntem incantati ca am reusit sa ne consolidam relatia de lunga durata cu Echinox. Impreuna vom continua dezvoltarea in intreaga regiune.”

John Forrester, Chief Executive EMEA, Cushman & Wakefield: “Relatiile puternice si de lunga durata cu filialele din EMEA ne faciliteaza expansiunea pe pietele pe care Cushman & Wakefield nu le detine inca in totalitate. Acest lucru aduce beneficii atat clientilor locali, cat si celor globali, care vor avea acces la reteaua noastra globala, dar si la cunostintele asupra pietei locale.”

Cushman & Wakefield se afla in top 3 companii ce ofera servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajati in peste 60 de tari, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari si 191 de miliarde de dolari tranzactionati la nivel global.

In ultimele sase luni, Cushman & Wakefield si-a anuntat urmatoarele acorduri de afiliere:

• Excellerate Property Services din Africa Subsahariana, redenumit Cushman & Wakefield Excellerate (August 2016).
• DTZ Sherry FitzGerald din Irlanda, redenumit Cushman & Wakefield (August 2016).
• Inter Israel din Israel, redenumit Cushman & Wakefield Inter Israel (Octombrie 2016).
• Proprius din Grecia, redenumit Cushman & Wakefield Proprius (Octombrie 2016).
• SPG Intercity din Elvetia (Decembrie 2016).
• Veritas Brown, redenumit Cushman & Wakefield, in Kazahstan si Georgia (Decembrie 2016).
• DTZ Finland Oy, redenumit Cushman & Wakefield, in Finlanda (Ianuarie 2017).
• DTZ Realkapital, redenumit Cushman & Wakefield Realkapital, in Norvegia (Februarie 2017)

Cushman & Wakefield este un lider global in furnizarea de servicii imobiliare, ajutandu-si clientii sa transforme modul in oamenii lucreaza, cumpara si traiesc. Cei 43.000 de angajati ai companiei din peste 60 de tari furnizeaza perspective locale si globale, reusind sa creeze valori semnificative pentru proprietarii si investitorii din intreaga lume. Cushman & Wakefield se pozitioneaza printre cele mai mari firme care ofera servicii imobiliare comerciale, avand venituri de 5 miliarde de dolari in cadrul serviciilor principale ale agentiei: inchiriere, gestionarea activelor, piete de capital, administrarea proprietatilor (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investitiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect si de dezvoltare, reprezentarea chiriasilor, evaluare si consultanta.

In noiembrie 2002, dupa 9 ani de activitate cu succes pe piata imobiliara din Romania, Echinox a incheiat un acord de parteneriat cu fosta companie imobiliara multinationala DTZ. Prin urmare, Echinox a devenit reprezentantul local al DTZ, activand sub denumirea de DTZ Echinox. Incepand cu anul 2017, Echinox devine reprezentantul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania ca urmare a fuziunii globale din anul 2015 dintre DTZ si Cushman & Wakefield sub numele comercial de Cushman & Wakefield Echinox.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts!

Articolul următor

Rezultate AFI Europa Romania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share