Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Continental, caravană pentru recrutarea a 180 de oameni

Compania Continental Powertrain România, subsidiara locală a concernului german Continental, a demarat o campanie pentru recrutarea a peste 180 de oameni în producţie, la fabrica de componente auto din Braşov.
În prezent, peste 1.400 de oameni lucrează în fabrica Continental din Braşov la producţia unităţilor de alimentare cu combustibil, care ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon (CO2) ale maşinilor, îmbunătăţind eficienţa energetică.
„Continental Braşov poate produce la capacitate maximă peste 10 milioane de unităţi de alimentare cu combustibil pe an, iar ca să reuşească acest lucru, compania va angaja în lunile martie şi aprilie peste 180 de persoane în producţie“, a transmis compania Continental într-un comunicat de presă.
Caravana Continental va căuta oameni atât în Braşov, cât şi în localităţile învecinate, Codlea, Vulcan, Râşnov, Cristian, Zărneşti, Bran, Moieciu, Săcele, Tărlugeni, Poiana Mărului.
Germanii deţin şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în Bucureşti. Germanii aveau aproximativ 16.500 de angajaţi pe piaţa locală la finalul anului 2015, mărindu-şi echipa în 2016 cu peste 1.000 de noi membri.
Continental România a investit peste 160 de milioane de euro în 2016, cele mai mari investiţii fiind realizate în Timişoara, Sibiu, Braşov şi Iaşi. În total, în perioada 1999-2015 Continental a investit peste 1,1 miliarde de euro în activităţile din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The Woman: O economie care crește durabil se poate face cu creșterea educației copiilor

Articolul următor

Două loturi din Autostrada Sibiu-Piteşti, scoase la licitaţie

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share