Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Germanii de la Kaeser, vânzări în continuă creștere

Furnizorul german de compresoare și sisteme de aer comprimat Kaeser, pe piața mondială de aproape 100 de ani, iar în România din 1999, având în țară contracte cu mari companii precum Petrom și Coca-Cola, a înregistrat anul trecut pe piața locală o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, vânzările companiei inclusiv din primul trimestru al acestui an fiind în continuă creștere, după încheierea crizei economice, a declarat pentru Profit.ro directorul general al filialei din România, Radu Gârbea.
Kaeser Compresoare, cu sediul în București. este filiala din România a companiei germane Kaeser Kompressoren GMBH, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de aer comprimat la nivel mondial, cu peste 5.000 de angajați în întreaga lume.
“Cu excepția celor doi-trei ani mai dificili după 2007, piața a crescut continuu, nu foarte rapid, și credem că va păstra ritmul actual”, afirmă directorul Gârbea, potrivit sursei citate.
Pentru primul trimestru al anului acestui an, compania din România estimează o creștere a vânzărilor compresoarelor de 10-15% față de aceeași perioadă a anului trecut. În 2016, compania a înregistrat un profit net de aproximativ 2 milioane de euro.
Kaeser distribuie compresoare și sisteme de aer comprimat companiilor medii și mari din industria prelucrătoare printre care Petrom, Coca-Cola, Rulmenți Bârlad, Plimob, Carmeuse Holding, dar și din agricultură, industria extractivă și energie. Compania deține puncte de lucru în București, Sibiu, Timișoara, Iași, Deva și Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bihor: Celestica, infuzie de 20 mil. de dolari

Articolul următor

The Woman: O economie care crește durabil se poate face cu creșterea educației copiilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share