Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Praktiker – 8 mil. euro in remodernizarea a peste 10 magazine

Praktiker, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in comercializarea de produse destinate casei si gradinii, va investi aproximativ 8 milioane de euro in modernizarea a 13 unitati la nivel local, asta dupa ce pana in ultimul an retailerul s-a ocupat de modernizarea a sapte unitati comerciale din Romania, potrivit wall-street.ro.
Praktiker este unul dintre primii retaileri de bricolaj care a intrat in Romania si al doilea cel mai extins lant de magazine DIY la nivel local, cu 27 de unitati. Retailerul DIY a finalizat recent modernizarile magazinelor din Ploiesti si Oradea, iar investitiile s-au ridicat la circa 600.000 de euro pentru fiecare unitate modernizata.
“Avem in plan mai multe redeschideri. Dupa locatiile din Oradea si Ploiesti am ajuns la sapte spatii comerciale modernizate la nivel local. Ne dorim sa reamenajam magazinele intr-un mod mult mai accesibil pentru clienti, atat vizual, cat si din punctul de vedere al ofertei comerciale. Vrem sa atingem 20 de magazine rebranduite pana in primavara anului viitor, iar bugetul mediu alocat unei unitati se ridica la aproximativ 600.000 de euro”, a declarat Omer Susli, proprietar al Praktiker Romania, potrivit sursei citate.
Investitiile in repozitionarea magazinelor a vizat pe de-o parte introducerea unor game de produse noi si sortarea acestora in functie de pozitionare (entry, middle, high), imbunatatirea semnalisticii in magazin si montarea unor puncte de consiliere, cat si multe alte solutii vizuale.
Omul de afaceri Omer Susli a vorbit inclusiv pentru sursa citată despre echipa din cadrul Praktiker care urmareste cu atentie potentialele terenuri pentru noi dezvoltari la nivel local. “Pe langa planurile de remodelari, urmarim cu atentie si noi terenuri pentru dezvoltarea de noi spatii comerciale. Momentan nu am achizitionat niciun teren, dar suntem in discutii avansate pentru trei loturi de teren la nivel local”, a mai precizat antreprenorul de origine turca.
Potrivit acestuia, magazinele redeschise pana in prezent au avut cresteri de vanzari de peste 35%, unele chiar si 60% cresteri. “Obiectivul principal este de a reamenaja cat mai multe astfel de spatii”, a mai punctat Susli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două loturi din Autostrada Sibiu-Piteşti, scoase la licitaţie

Articolul următor

Terenul pentru TETAPOLIS, la CJ Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share