Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Dincolo de o cariera de top, succesul este dat de mostenirea lasata in urma”

Alina Dumitrascu, HEAD OF LEGAL E-Distributie Muntenia | Banat | Dobrogea si CO-FOUNDER Smartastic lab este speakerul evenimentului MEET THE WOMAN, organizat de Femei in Afaceri in Bucuresti, joi, 6 aprilie 2017, ora 19:00, la sediul SIVECO Romania.
Tema evenimentului va fi „Dincolo de o cariera de top, succesul este dat de mostenirea lasata in urma”.
MEET THE WOMAN este un eveniment de business ce are loc lunar si se adreseaza atât antreprenoarelor, cât si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.
ALINA DUMITRASCU
Cu o experienta de peste 15 ani in drept, Alina Dumitrascu este un avocat specializat in domeniul energiei, care a facut pa rte din si a coordonat echipe de profesionisti, atat in companii de stat, cat si private. In paralel activitatii profesionale, a existat o preocupare constanta pentru chestiuni legate de drepturile omului, de sustinere a actiunilor civice si de aprofundare a aspectelor penale specifice infractiunilor contra umanitatii.
In toti acesti ani, pasiunea sa pentru profesie a stat la baza performantei, iar azi, mai mult decat oricand, simte ca implinirea personala si profesionala este posibila numai prin implicarea in cauze inalte,cu adevarat importante la nivel de societate.
In prezent, coodoneaza departamentul juridic al societatilor de distributie din cadrul grupului multinational Enel si este co-fondator al Smartastic lab – o asociatie non-guvernamentala infiintata in acest an. Asociatia urmareste schimbarea de mentalitate catre o veritabila egalitatea de gen, contribuind prin proiectele pe care si le propune la crearea unui mediu echilibrat, fara prejudecati si etichete, care sa incurajeze tinerii sa nu renunte la visele lor marete si sa-si dezvolte adevaratul lor potential.
Un alt proiect pe care Alina il pregateste pentru acest inceput de an este o carte pentru copii menita sa ajute la intelegerea de catre cei mici a anumitor notiuni de drept fundamentale, esentiale pentru dezvltarea unei noi generatii corecte si responsabile, de care este atat de nevoie in acest moment.
ACCESUL LA EVENIMENT
Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.
Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
UNDE?
Evenimentul va avea loc la sediul SIVECO Romania Victoria Park, Sos. Bucuresti-Ploiesti 73-81, Corp C4, Sector 1, cod postal 013685, Bucuresti.
Inscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.
DESFASURATORUL EVENIMENTULUI
18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Inceputul evenimentului
19:05 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are
20:20 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului
20:35 – Q&A
20:55 – Tombola cu premii oferite de parteneri
21:00 – Networking
Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din România.
Pornita initial ca o comunitate online, Femei in Afaceri numara in prezent peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin si câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 7 ani de existenta.
Informatii complete despre eveniment: aici

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BusinessMark: „Real Estate & Construction Forum”

Articolul următor

Concurs de proiecte digitale pentru studenţi creativi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share